Nesreća na Milošu Velikom
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Stravičan početak nedelje! Šest osoba je poginulo, a više njih je povređeno u brojnim nesrećama koje su se u prethodna 24 sata dogodile na putevima Srbije! Jedan od poginulih je čak živ izgoreo posle sudara nakon što je vozio po auto-putu u suprotnom smeru!

Paraćin, Novi Sad, Svrljig, Sevojno... samo su neka od mesta u Srbiji koja su prethodna 24 sata beležila strašne brojke na putevima. Šest osoba je poginulo, dok je osmoro povređenih, od kojih je najmanje dvoje u kritičnom stanju.

Gotovo svim nesrećama kumovala je neprilagođena brzina uslovima na putu, a u jednom slučaju stravičan snimak nesreće završio je na društvenim mrežama i šokirao celu Srbiju. Automobil se kretao po auto-putu „Miloš Veliki“ u suprotnom pravcu, usled čega je došlo do stravične nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a dve su povređene.

Sumnja se da su putnici iz automobila uključili lajv na jednoj od društvenih mreža, a zbog čega su to uradili, nije za sada poznato.

Stefan Savić

Printscreen

 

Fudbaler poginuo dok je išao na utakmicu

Mladi fudbaler Stefan Savić (22) iz Donjeg Vidova poginuo je u nedelju na licu mesta u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ćuprija-Paraćin kod mesta Mijatovac. Kako saznajemo, došlo je do direktnog sudara dva automobila, a u jednom od njih nalazio se Stefan sa još tri osobe. Stefanovo vozilo bilo je potpuno smrskano i uništeno, a tri osobe su povređene.

- Nesreća se dogodila u Mijatovcu, gde je nesrećni Stefan trebalo da igra utakmicu. Bio je u automobilu sa dva saigrača, a automobilom je upravljao otac jednog od njih. Išli su na utakmicu Okružne lige između Napretka i Jedinstva iz Mijatovca - navodi izvor, a predsednik FK Napredak Aleksandar Stevanović oglasio se s detaljima u vezi s tragedijom:

- Naša ekipa danas je trebala da ide u Mijatovac da igra protiv ekipe iz Jedinstva, ali nažalost, ta utakmica je odložena. Sa njim u autu su bila su još dva igrača i otac od jednog igrača. Jedan igrač je iz Donjeg Vidova i on je u Paraćinu u bolnici i nalazi se van životne opasnosti. Drugi igrač je Nikola Đokić i on je samo malo ugruvan, dok je njegov otac u bolnici na intenzivnoj nezi - kazao je on.

Nesreća na Milošu Velikom

Društvene mreže

 

Pao s motora, pa ga pregazio kamion

Novosađanin Lazar Telarov (31) i njegov prijatelj slovački državljanin Miroslav Makiš (28) poginuli su u nedelju u stravičnoj nesreći na petlji za isključenje sa auto-puta ka Novom Sadu. Telarov je upravljao motociklom, a sa njim je na mestu suvozača bio slovački državljanin, kada je iznenada izgubio kontrolu nad vozilom tokom preticanja drugog vozila nakon čega su pali na asfalt. Lazar je završio pod točkovima prikolice teretnog vozila indijskih tablica i poginuo na licu mesta, dok je Miroslav, nažalost, izdahnuo na putu do bolnice uprkos naporima lekara. Zasad nije poznato zbog čega je Telarov izgubio kontrolu nad motociklom.

Nesreća na Milošu Velikom

Društvene mreže

 

Svoju smrt uživo prenosio na Tiktoku

Najveći šok izazvala je nesreća na auto-putu „Miloš Veliki“, nedaleko od Obrenovca. Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se vidi automobil „fijat punto“ koji se kreće suprotnim smerom, a zatim se direktno sudara sa drugim automobil. Od siline udarca „fijat punto“ se zapalio, a kako se moglo videti na snimcima, jedna osoba je iz tog automobila držala telefon i sve snimala. Navodno u lajvu su na Tiktoku prenosili ludačku vožnju. Vozač „fijata punto“ Dejan J. (53) izgoreo je u eksploziji automobila. Sa njim u autu bio je N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Takođe, povređena je i Dragoslava P., koja je bila za volanom „hjundaija“ s kojim se „fijat“ sudario. Poginuli Dejan J. se navodno bavio masažama, a dva dana pre nesreće taj automobil je postavio na oglase. Zasad nije zvanično poznato zbog čega je vozio u suprotnom  smeru, i to brzom trakom. Interesantno je da je samo dan pre tragedija Dejan objavio status na Fejsbuku, kojim je apelovao na druge vozače.

Nesreća na auto putu

Printscreen

 

„Dragi vozači, uskoro kreće prvi dan škole. Stanite na pešačkom prelazu i usporite u blizini škole, otvorite oči i ne žurite nigde. Deca su u saobraćaju skoro nevidljiva, do drugog razreda se ne vide iza automobila, vesela su i nepromišljena. Ne zaustavljajte njihove živote, zaustavite svoje automobile. Srećan prvi dan škole“, objavio je on.

Vatrogasci sekli vozilo da izvuku telo

Muškarac B. M. (61) je poginuo, a dve osobe su povređene u teškoj nesreći juče oko 10 sati kod sela Vrelo nedaleko od Svrljiga. Sudarili su se automobil i kombi, a od siline udarca vatrogasci su morali da vade poginulog i povređene. Oba povređena i poginuli bili su zajedno u automobilu koji se sudario s kombijem. Povređeni su prebačeni u niški Klinički centar.

Nesreća na Milošu Velikom

Društvene mreže

 

Stradao u sudaru kombija i kamiona

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na magistralnom putu Užice-Požega, u mestu Zlakusa, stradao je Lj. D. (64) iz Sevojna. Nakon uviđaja utvrđeno je da je Lj. D. upravljajući kombijem iz pravca Užica iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku puta i direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio iz pravca Požege. Prednja strana plavog kombija je potpuno smrskana, a vozač je na licu mesta preminuo. Saobraćaj na ovoj deonici puta bio je u zastoju tri sata.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading