Dejan N.
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Od vozača "fijat punta" Dejana J. (53) koji je juče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" kod Obrenovca, kada je vozio u kontrasmeru udario u "hjundaji", oprostila se potresnom porukom ćerka koja je imala jednu molbu za njegove prijatelje.

Podsetimo, sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "punto". Do tragične nesreće, podsetimo, došlo je juče popodne kada je "fijat", idući brzom trakom u kontrasmeru, udario u "hjundaiji" koji se regularno kretao svojom trakom. Posle silovitog sudara sa "hjundaijem" "fijat" se zapalio.

- Obaveštavam vas da je moj otac Dejan poginuo 3. septembra u teškoj saobraćajnoj nesreći. Molim njegove prijatelje da ne zovu njegov broj - napisla je devojka, dok su ispod ovog posta mnogobrojni korisnici izjavljivali saučešće.

Naime, poginuli Dejan J. bavio se masažamo, redovno je objavljivao oglase na društvenim mrežama u kojima je reklamirao svoje usluge i pozivao zaintersovane da zakažu svoj termin. Bio je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je tako samo dan pre stravične nesreće objavio da prodaje "fijat punta" u kom je juče i poginuo, piše Kurir.

- U oglasu su je napisao da "punta" ceni 700 evra, a uz fotografije kola sa svih strana, naveo je da ima ugrađen i plin. Tako da moguće je i da je plin doveo do toga da se auto zapal posle udarca - kaže naš sagovornik.

Nažalost, slučajna bizarnost jeste i ta da je samo dva dana pre nesreće Dejan objavio status vezan za bezbednost u saobraćaju.

- Dragi vozači uskoro kreće prvi dan škole. Stanite na pešačkom prelazu i usporite u blizini škole, otvorite oči i ne žurite nigde. Deca su u saobraćaju skoro nevidljiva, do drugog razreda se ne vide iza automobila, vesela su i nepromišljena. Ne zaustavljajte njihove živote, zaustavite svoje automobile. Srećan prvi dan škole - ovaj post poginuli je objavio pre dva dana.

Istragu o ovoj saobraćajnoj nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se uradi obdukcija, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading