EMILIJA BABA dete
Foto: Alo/Foto: RINA

- Mi imamo kuću blizu magistrale, a ovde smo leti zbog ovaca, a unuka je mahom sa mnom. Poslala sam je dole do kuće i do prodavnice, a ja sam otišla u komšiluk. Javila mi se da je sve završila i da dolazi. Ja sam krenula kući i kada sam ušla u dvorište ona je izletala uplakana, jecala je, nije mogla da uzme vazduha - kaže baka Emilija za RINU.

EMILIJA BABA dete

Foto: RINA

 

 

Potresni detalji napada

Kada je devojčica malo došla sebi uspela je sa kaže baki šta se desilo.

- Izustila je - baba hteo je da me siluje onaj čovek što dolazi u onu kuću blizu nas. Zvala sam komšinicu i ona mi je rekla da je tu jedan monah koji je svaki dan dolazio da baca smeće blizu naše kuće, pa smo pomislili da je dete već ranije pratio - dodaje Emilija.

Dalje dodaje da je odmah pozvala svog zeta koji je bio u blizini, on je došao sa dvojicom muškaraca i otišli da potraže monaha koji se sumnjiči za bludne radne. Potom su pozvali policiju i zajedno sa devojčicom otišli su i stanicu.

Pričao joj grozote

- Tamo sam saznala kakve grozote joj je pričao. To je užas. Kako devojčice svašta rade već u petom razredu, kako to ništa ne boli. Ma, ne mogu da vam pričam dalje. Mnogo sam potresena i uznemirena. Meni su deca velika, živim za tu moju unuku. Ako bih ga ponovo videla ne znam šta bih mogla da uradim - kaže baka Emilija i dodaje da je u policiji saznala da ovaj monah ima čak tri identiteta. Jedan u Srbiji, drugi u Crnoj Gori i treći, dodaje Emilija, u BiH.

Meštani Mojsinja takođe su u šoku nakon čitave situacije koja se dogodila u njihovom selu.

- To je duhovnik koji ovde dolazi već neko vreme. Mislimo, ali nismo sigurni, da on čita molitve za isceljenje koje su veoma delotvorne. Do sada ništa loše nismo čuli o njemu, neki kažu da je u pitanju kleveta, drugi da se zaista desilo to za šta ga sumnjiče. Znate kakvo je selo -kaže meštanin koji je želeo sa ostane anoniman.

Šta se zapravo desilo utvrdiće nadležni organi. Monah I. J. je saslušan u čačanskoj policiji. Eparhija Mileševska koji pripada osumnjičeni monah još uvek se nije oglasila saopštenjem.

(RINA)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading