policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Filipinka Ksenija Faye Krstić (45) digla je ruku na sebe pre dva dana, potvrdila je Jelena A, jedna od njenih najboljih prijateljica.

Ksenija je bila jedna od optuženih za prevaru vrednu 70 miliona dolara. Prevara zasnivala na manipulaciji sa kriptovalutama. O ovoj prevari su ranije pisali mediji, a optuženo je ukupno 11 Nišlija, piše Kurir.

Glavna stvar u optužnici je da su oni navodno tražili investitore, mahom u Teksasu (SAD) preko 16 internet portala, a kada bi im neko uplatio novac, oni bi gasili te iste portale.

Prijateljice i poznanici se od nje opraštaju emotivnim rečima.

- Bila je sjajan prijatelj, dobar drug. Velika je greota, rodila je troje dece, ostvarila se kao majka - rekla je Jelena za Kurir.

Ona je kako nezvanično saznajemo, digla ruku na sebe u Istanbulu. Postoji mogućnost da se na ovakav korak odlučila zbog očajanja jer kako nezvanično saznajemo, njen suprug Kristijan Krstić je pritvoren i čeka se izručenje u Sjedinjene Američke Države.

On iz prvog braka, koji je sklopio u Australiji, ima troje dece i sa Ksenijom još troje.

Kada je poslednji put Kurir razgovarao s njom bila je očajna jer je tražila da joj se suprug pusti iz ekstradikcionog pritvora naslobodu dok je ona nosila nanogicu.

On je nešto kasnije pušten, a onda su nestali bez traga iz Niša.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading