Igor Tomičić
Foto: Alo/Facebook

Muškarac I. T. (35) iz Bačke Palanke, nestao je u petak, a samo nekoliko sati kasnije, na Fruškoj Gori u blizini Iriškog venca pronađen je njegov zapaljen automobil marke "dačia", u kojem se nalazilo izgorelo telo, za koje se sumnja da je I. T.

Trenutno je u toku obdukcija i DNK analiza koje treba da potvrde identitet stradale osobe, te ne može sa sigurnošću da se tvrdi da je u pitanju I. T.Kako navodi rođaka za Republiku, nestali mladić živeo je sa ocem, koji od petka ne može da dođe sebi. Kako kaže, nesrećni čovek se nada da mu je sin živ.

- Svi smo uzrujani, danima ne možemo sebi da dođemo. Njegov otac, sa kojim je živeo, je van sebe, svakog trenutka iščekuje da ga neko pozove i saopšti mu šta se desilo sa njegovim sinom. Nažalost, verovatno je on izgoreo, ali njegov tata ne želi da poveruje u to, kaže da je sigurno živ - rekla je sagovornica za naš portal.

Kako takođe dodaje, pre mesec dana su izlazili na groblje i majci I. T. davali godišnjicu.

- On je dobar momak, uvek nasmejan i pozitivan, koliko znam, nije bio u depresiji i nije imao nekih problema zbog kojih bi sebi naudio. Pre mesec dana je zajedno sa svojim ocem bio na groblju, davali su godišnjicu njegovoj majci koja je preminula. Inače, radio je u Čelarevu u jednoj firmi, ali su je nakon korone zatvorili - dodala je rođaka I. T. za Republiku.

Inače, on je od ranije poznat policiji po vršenju krivičnih dela.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading