sarić
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Petar Lazović, uhapšeni pripadnik Agencije za nacionalnu bezbednost u Crnoj Gori, koji je navodno radio za kavački klan, od narko-bosa iz Pljevalja Darka Šarića tražio je da mu otkrije ko su izdajnici iz policije.

Do tog saznanja policija je došla nakon što je dešifrovala kriptovanu komunikaciju između Šarića i Lazovića na aplikaciji Skaj. Transkripte je crnogorskoj policiji dostavila Agencija EU za sprovođenje zakona.

Iz tih razgovora proizlazi da Lazović informacije o kolegama izdajnicima traži po nalogu svog oca Zorana, bivšeg policijskog šefa za borbu protiv kriminala.

Poruke, za koje tvrdi da ih piše u ime svog oca, mlađi Lazović i optuženi Pljevljak razmenili su početkom avgusta 2020. godine, pišu podgoričke Vijesti.

 

Milo mu što ste se dopisivali

Lazović se tokom razgovora Šariću zakleo i u život svog sina i rekao mu da je njegovom ocu Zoranu drago što su se malo dopisivali i da ga puno pozdravlja.

„Milo mu je što ste malo pisali. I sve što ti treba, on je tu, kao uvek“, poručuje Petar Lazović narko-bosu iz Pljevalja.

Tog dana oko 14 časova, Lazović od Šarića traži pomoć tako što će reći svom ocu da su dvojica državljana Kolumbije Aleksandar Kostana Kaso Hose (46) i Kaisedo Bandoj Huan Davido (32) došli u Crnu Goru da ga ubiju.

„Moraš mi oko Z pomoći, on ne doživljava ozb. ovo sa Kolumbosima. Molim te kad budem sa njim da mu kažeš i da si ti dobio od prijatelja da se na njega misli i da mora da se čuva. Ja kad budem sa njim pišem ti i javljam i plus Zećo da to malo shvati ozbiljnije“, piše Lazović

NOVA PREPISKA SA SKAJA IZMEĐU UHAPŠENOG BEZBEDNJAKA I NARKO-BOSA Šariću, tata traži spisak izdajnika iz policije

Alo Mup

 

 

U prepisci sa kriminalcima iz kavačkog klana pod pseudonimom Z govori o svom ocu Zoranu Lazoviću, a Zećo je, prema saznanjima Vijesti, visokorangirani pripadnik Šarićevog klana Milan Vučinić.

Tri sata kasnije, Lazović obaveštava Šarića da će uskoro krenuti kod oca i javiti mu se kad budu zajedno, što i čini nakon nekih tridesetak minuta.

Nakon razgovora o nužnosti pobede na parlamentarnim izborima koji su se održavali tog meseca u Crnoj Gori, presudi izrečenoj Pljevljaku, Stanku Canetu Subotiću i tome kako je slagao Pljevljaka, Šariću stiže poruka:

„Za posle izbora ćemo se dogovoriti kako ćemo. Reci mu i za Kolumbose itd... Kaže vi ste - ti i on, čisti kod boga i ko ih je*e, i naravno da nećemo dozvoliti ni do izbora na našu štetu. Kaže čuvaćemo se naravno, nećemo se pustit njima sigurno... Njega strah za mene. Kaže ako znaš ko su kolege izdajnici, to bi bilo top. Zna da ih ima. Dosadašnja saznanja i podaci su dobri. I ne treba da živimo ako nas ovi pobede. Hahahaha... Mi ti nismo nikad krili i otvoreno kažemo da smo braća, a to što su umislili i što ljubomora i kompleks ih ubi, to je drugo - šalje Lazović Pljevljaku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading