MIĆI MEGATRENDU JE BIVŠA UKRALA I SAT OD 45.000 EVRA Progovorio je o pljački "Sve sam video na kamerama!"
Foto: Alo.rs

Jovanović je naveo da je reč o skupocenom satu marke "rolex", limitirane serije "daj end dejt", koji ima veliku kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra.

- Na poleđini sata je ugravirano "Milici za 30. rođendan i 10 godina vernosti. To je bio moj poklon bivšoj ženi - navodno je u prijavi napisao Mića Megatrend i opisao da je njegova sadašnja partnerka krađu izvela tako što je 24. jula ušla u vilu u Istarskoj ulici, dok je on spavao i ukrala sat od crvenog zlata.

Naveo je da je sledećeg dana, kada je on već otputovao u inostranstvo ponovo ušla u kuću, otvorila sef i ukrala zlatne poluge. On je u policiji ispričao da je Ana i preradila sat koji je ukrala, piše Kurir.

- Rekla mi je da je skinula poklopac sa sata, stavila drugi i napisala sličnu posvetu, ali umesto imena Milica, stavila je svoje ime - naveo je Mića Megatrendu u prijavi policiji, a potom kasnije povukao ovu prijavu.

- Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala i njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu - priča Jovanović.

On rekao i da nema nameru da pravda bivšu partnerku, ali o njoj i dalje ima reči hvale.

- Da sve to nije viđeno crno na belo na sigurnosnim kamerama, ja tu devojku koju još uvek volim na neki način, ne bih prijavio - rekao je on 2. avgusta za medije.

Objasnio je da je krađu ustanovio kada se vratio sa puta iz Francuske, odakle je "Blic" objavio njihove ekskluzivne fotografije.

- 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put - ispričao je Jovanović.

Međutim, prijava je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu podneta protiv nepoznate osobe.

- Izvršen je uviđaj i tužilaštvo je naložilo da se izvrši DNK analiza, uzmu otisci pristiju, pregledaju kamere i prikupe drugi dokazi kako bi se utvrdilo ko je izvršilac krađe - potvrđeno je za Kurir.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading