mup
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Muškarac star 39 godina preminuo je tokom pljačke pre dva dana u naselju Čukarica. Tom prilikoim, policija je na licu mesta zatekla bizarne i jezive detalje.

Sve se odigralo 6. avgusta oko 02.30 časova, kada je policija primila poziv od žene V. D. koja je tražila pomoć. Odmah po dobijanju poziva, patrola policije je momentalno reagovala, te je na adresi zatečena žena koja je prijavila zločin sa tragovima krvi na licu, kao i muškarac N.S. (39) sa tragovima krvi i rasekotinama na rukama, prenosi Blic.

Bio agresivan, ranio i ženu i sebe

Prema navodima, on je po ponašanju i izgledu odavao utisak da je drogiran, a takođe je bio i agresivan, sa tragovima krvi i posekotinama na ruci. Ustanovljeno je da je N. S. nasilno lupao na vrata kuće nesrećne žene V. D. i razbio staklo na vratima. Tom prilikom je povređena vlasnica kuće V. D. ali i N. S. koji se samopovredio.

Iako povređena, zrtva V. D. je uspela pobegla iz svoje kuće i pozove policiju. N. S. je ipak ušao u kuću i izvršio premetačinu. Po dolasku patrole policije, N. S. je zatečen u dvorištu.

Vidno drogiran napao je patrolu. Brzo je uhapšen. Na lice mesta izašla je ekipa Hitne pomoći, a tokom pregleda nasilnom lopovu je pozlilo. Pokušana je reanimacija, ali je na kraju konstatovana smrt.

BONUS VIDEO

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading