pucnjava u somboru
Foto: Printscreen/RTS

S.J. se sumnjiči da je nakon svađe udario svoju suprugu dok je u rukama držala njihovo devetomesečno dete, a navodno joj je on u jednom trenutku uzeo dete iz ruku i bacio na pod. Srećom, ni majka ni dete nisu zadobili povrede.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je podnošenje krivične prijave protiv S.J.

-OJT je naložilo pokretanje krivične prijave tako da će osumnjičeni u narednom periodu biti saslušan, a biće sprovedene i druge potrebne dokazne radnje – navode u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.

Ovaj muškarac je, saznaju „Novosti“, i ranije bio prijavljen zbog nasilja u porodici, ali ne i procesuiran jer supruga nije želela da ga krivično goni.

-U ranijem periodu postojala je jedna prijava policiji zbog nasilja u ovoj porodici tako da su S.J. izricane hitne mere po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici ali oštećena S.J. nije tada želela da podnese krivičnu prijavu policiji, i stoga nije bilo osnova za podnošenje krivične prijave tužilaštvu - dodaju u OJT Negotin.

S.J. je Policijska stanica Kladovo izrekla naredbu kojom se privremeno udaljava iz stana i zabranjuje kontakt i prilazak žrtvi nasilja a mera je, na predlog negotinskog tužilaštva produžena na 30 dana.

Žena je sa detetom otišla kod svojih roditelja, a vrativši se po stvari u pratnji policije u kući je zatekla supruga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading