boris dražić
Foto: Alo/Društvene mreže

On je pretučen 22. jula dok je branio rođaka od pomahnitalih napadača.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, trojica mladića, uzrasta od 19 do 27 godina uhapšeni su juče zbog sumnje da su brutalno pretukli veterinara Borisa Dražića (44) iz Bogatića.

Jedan od njih, nakon što je muškarac iz obližnjeg kafića pritrčao u pomoć Borisu koji je onesvešćen ležao na pločniku dobacio mu je: "Pusti ga neka crkne", piše Blic. 

Prema informacijama koje posedujemo, Boris, poznati veterinar u Bogatiću, miljenik svojih sugrađana, pretučen je jer je hteo da razdvoji pomahnitale nasilnike koji su tukli njegovog rođaka. Kobne noći, između subote i nedelje, njegov rođak posvađao se u kafiću sa grupicom momaka.

- Boris i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih - priča izvor "Blica".

Boris je išao ispred svog rođaka, međutim kada je video da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i video šta se događa pritrčao je da mu pomogne, međutim jedan od batinaša mu je dobacio: "Pusti ga neka crkne" - rekao je izvor "Blica".

Meštani Bogatića u šoku su zbog nasilja koje je pretrpeo Boris i svi se mole za njegov život.

- On je čovek iz čestite porodice, pristojan i miran mladić. Nikoga nikada nije pogledao popreko, niti bilo šta slično tome. On je ugledan veterinar i sa svima je u dobrim odnosima - priča jedan od Borisovih poznanika.

Boris je u bolnicu primljen u teškom stanju.

Oglasio se i predsednik opštine

Ovi povodom se oglasio i Milan Damnjanović, predsednik Opštine Bogatić.

- Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina, uvaženog člana naše lokalne zajednice koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju. Neophodno je da se svaki stanovnik naše opštine oseća sigurno i zato pozivam nadležne organe da utvrde sve okolnosti ovog gnusnog čina kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti. Imam puno poverenje u njihov rad i verujem da će se u najkraćem roku počinici izvesti pred lice pravde. U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak - napisao je Damnjanović na Fejsbuk stranici.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading