Aleksandar Knežević Knele
Foto: Privatna arhiva/Privtna arhiva

Voljenka Ilić (51), bivša učesnica rijalitija „Parovi“, u četvrtak je pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u provinciji Puerto Plata, u Dominikanskoj Republici.

Kako pišu tamošnji mediji, telo je otkriveno s nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu.

Voljenka Ilić

Printscreen

 

- Medicinski veštaci zaključili su da je Ilićeva preminula od gušenja, odnosno davljenjem - navodi izvor tamošnjih medija.

Budući da se danima nije javljala porodici i prijateljima, jedna državljanka Srbije otišla je u kuću žrtve na zahtev njenih rođaka. Upravo ona je i otkrila telo.

Mediji u Dominikanskoj Republici pišu da je na imanju pronađeno i pismo na srpskom jeziku, u kojem Ilićeva navodno obaveštava voljene da ne želi da nastavi da živi.

Ipak, policija i Ministarstvo za javnost sprovode detaljnu istragu kako bi se utvrdilo da je reč o samoubistvu ili o zločinu.

- Ispituje se svaka mogućnost zbog toga što je Ilićeva bila vezana. Zasada se ne isključuje mogućnost da je potencijalna žrtva zločina. Ne isključuje se da ju je neko prisilio da napiše oproštajno pismo kako bi prikrio ubistvo i uklonio sumnje sa sebe. Forenzičari aktivno rade na prikupljanju svih tragova u bazenu, u kući i na imanju stradale - objašnjava sagovornik medija u Dominikanskoj Republici.

Telo bivše učesnice „Parova“ prebačeno je u Nacionalni institut za forenzičke nauke u Santjagu, gde će biti urađena obdukcija, koja će utvrditi tačan uzrok smrti.

Voljenka Ilić

Printscreen

 

Inače, pokojna Voljenka Ilić svojevremeno se družila i sa žestokim momkom Aleksandrom Kneževićem Kneletom, koji je ubijen 28. oktobra 1992. godine. Ona je jednom prilikom i opisala kako su se upoznali.

- Ja sam imala neki nastup i Knele je bio tu sa društvom i mislio je da sam animir-dama, i onda sam se ja požalila mami i ona se tada pojavila u klubu da me odbrani. Ponela je sa sobom i neki heklerčić tada, ali je Knele uspostavio s mojom mamom jako dobar odnos i obećao joj da će me čuvati u ovom gradu i da ih tretiram kao braću. Sećam se da sam se tada prvi put vozila u takozvanom slončetu, a mama sedi pored mene i viče „dobićeš batine“ - ispričala je ranije Voljenka.

Gradila karijeru denserke i pevačice

Inače, Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone popularnog rijalitija „Parovi“, gde je provela osam meseci. Takođe, devedesetih godina prošlog veka bila je popularna kao plesačica i pevačica. Snimila je poznate hitove „Samo pleši“, „Jednom se voli“ i „Voljena“. U Dominikansku Republiku se preselila nakon što je napustila rijaliti i često je na društvenim mrežama objavljivala svoje fotografije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading