DETE NA KUĆNOM LEČENJU Poznato  i stanje oca koji je sonom kiselinom otrovao sebe i sina
Alo

- Dete je nakon potpune stabilizacije zdrastvenog stanja otpušteno na kućno lečenje. Njegov otac je hemodinamski stabilan ali i dalje pod konstantnim praćenjem lekara Klinike za endokrinologiju UKC Niš - saopštila jer jutros ova zdravstvena ustanova.

Oba pacijenta su nakon primarnog zbrinjavanja u pirotskoj Opštoj bolnici u Niš stigli sa teškim povredama. Kako je tada rečeno, odrasli muškarac je zadobio teške korozivne promene jednjaka i želuca izazvanim ispijanjem sone kiseline. Dvogodišnjak je imao opekotine i korozivne promene lica i ustiju.

Zvaničnih informacija kako je o ovom događaju nema ali na osnovu izjava ljudi koji su se kobne noći zatekli na mestu "vašarište", gde je do trovanja, otac M.J. je kolima doveo mališana na livadu na Prisjanskom putu gde mu je dao sonu kiselinu a zatim je i sam uzeo korozivno sredstvo .

M.J. živi u centru Pirota udaljenom oko tri kilometra od "vašarišta" u kući koja pokazuje da se radi o situiranoj porodici te da materijalno stanje nije bilo razlog njegovog kobnog poteza.

Niko od njegovih srodnika nije hteo da komentariše ovaj događaj a prema nezvaničnim saznanjima M.J. se na ovu odluku odlučio zbog sukoba sa suprugom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading