BOJIM SE DA ĆEMO ŽIVETI U VEČNOJ NEIZVESNOSTI Ispovest supruga žene iz Starčeva koja je misteriozno nestala pre dve godine na groblju
Foto: Alo.rs

- Moramo nekako da živimo, da idemo dalje, ali slike se stalno vraćaju! Za dve godine nikakvu još informaciju o Zorki nisam dobio, a bojim se, teško da ćemo je i dobiti uopšte - navodi na početku svoje ispovesti za Alo! Zoran Kostić iz Starčeva kod Pančeva, kojem je supruga Zorka (57) misteriozno nestala pre tačno dve godine na lokalnom groblju!

Dve duge godine porodica Kostić živi u neizvesnosti. Zorka je nestala početkom jula u Starčevu, u ranim jutarnjim satima, kada je otišla na pravoslavno groblje u tom naselju. Nesrećna žena je krenula tamo s namerom da obiđe grobove svojih najmilijih, ali odatle se, nažalost, nikada nije vratila.

Zorku tražio i dron

Za Zorkom Kostić traga policija, a ranije su u pomoć uskočili i Udruženje lovaca, ali i meštani, kao i prijatelji porodice Kostić. U potrazi za nesrećnom ženom korišćen je i dron. Oko groblja se nalaze oranice i ravnica, ali osim čuvara na groblju, koji ju je video da tumara, niko je nije primetio. Poslednji put na sebi je imala crne pantalone, svetlu majicu i naočare za vid. Ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o njoj, porodica moli da ima se jave na brojeve telefona: 063- 382- 071, 064-066 - 32- 99

Prema rečima svedoka, ona je satima lutala po groblju. Kod grobljanske kapije pronađena je njena torba, iz koje je falio novčanik. Od tada njena porodica ne zna ništa o njoj.

- Tačno dve godine je prošlo i nažalost nema ništa novo! Nikakva informacija o mojoj Zorki. Zovem stalno, pitam, raspitujem se... ali džabe. Zovem policiju, bolnice... čak sam zvao i bolnicu u Kovinu, ali uvek mi kažu da nema ništa i naglase: „ Zorane vi biste prvi saznali da postoji neka informacija o njoj.“ Živimo u neizvesnosti, koja će, bojim se, biće večna. Nestala je 2021. godine... a u svemu ovome moraš da živiš, da nastaviš dalje, ali slike se vraćaju - kaže Zoran za Alo! kroz suze, i dodaje detalje koje bi rasplakale svaku porodicu u Srbiji:

BOJIM SE DA ĆEMO ŽIVETI U VEČNOJ NEIZVESNOSTI Ispovest supruga žene iz Starčeva koja je misteriozno nestala pre dve godine na groblju

Foto: Alo.rs

 

- Zbog dece i nastavljam dalje, svi nekako nastavljamo... ali je veoma teško, neke stvari ne možeš da zaboraviš jednostavno - priča naš sagovornik.

Zoran je i ranije za Alo! pričao da svaki put kada vidi informaciju u medijima da je pronađeno neko telo ili osoba, pomisli da je njegova Zorka.

-  Kad pročitam vesti o nestalim ljudima, sve živo mi prođe kroz glavu, verujte mi. Ne znam više do čega da dođem. Pročitam negde vest da je pronađeno telo, na primer, kod Vršca, u pitaj boga kakvom stanju, pa odmah zovem da vidim da nije moja supruga. Konkretno za nju rekli su mi da nije moja supruga. Nisu je tada identifikovali, ali se videlo da je reč o nekoj mlađoj osobi. Tako da, kad god se nešto desi, pokušaš… ali ne drži te to da tako sediš i čekaš da ti neko nešto javi. Jednostavno moraš da se raspituješ, stalno se trgnem kada pronađu neko telo … ali nema nikakvih tragova - navodio je Kostić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading