tuča na zakintosu
Foto: Alo/Printscreen/Twitter

Na žalost uskoro će se ispostaviti da je među njima bio i jedan Srbin, piše Informer. 

Uznemirujući snimak, koji je "rabljen" u engleskim medijima pokazuje kako tri-četiri izbacivača drže turistu, ispostaviće se iz Velike Britanije, dok mu četvrti zadaje seriju udaraca ne birajući mesta na telu. Neznajući šta ga je snašlo Britanac očajnički pokušava da otrgne, ali četvorica korpulentnih izbacivača još žešće nastavljaju da ga na smenu tuku...

U jednom trenutku, mladi turista se umalo oslobađa, ali ga u istom momentu, momak iz obezbeđenja gurne na zid udarajući ga pesnicama i nogama u glavu i svuda po telu.

Vidno uzdrman i obliven krvlju Britanac ipak uspeva da se dokopa "sigurne "blizine svojih više nego zabrinutih prijatelja, koji ga izvode kroz vrata, dok ih brutalni izbacivači u stopu prate.

Od svih napadača, Britanac identifikovao jedino Srbina?!

Uskoro, po dolasku policije pretučeni Britanac od četvorice ili petorice napadača uspeva jedino da identifikuje jednog Srbina zaposlenog u obezbeđenju kluba. Pod sumnjom da je izvršio teško nasilje on je odmah uhapšen i trenutno se ništa ne zna o njegovoj sudbini, dok medijski izveštaji o ovom incidentu za sada ne govore o eventualnom hapšenju ostalih učesnika tuče.

Na lošem glasu posle ubistva Amerikanca

Podsetimo da su 2017. godine u istom letovalištu na ostrvu Zakintos, posle bizarne svađe sedmorica mladića iz Srbije nasmrt pretukla američkog turistu. U kobnoj tuči učestvovali su takođe i izbacivač i barmen iz Grčke..

Prema zvaničnoj verziji, Amerikanac Bakari Henderson (22), bio je na Zakintosu zbog fotografisanja kako bi pokrenuo sopstvenu modnu liniju, U jednom baru on i njegovi prijatelji navodno su zamolili konobaricu iz Srbije za selfi. Negodujući, grupa mladića iz Srbije isterala je Hendersona na ulicu i nanela mu treške povrede od kojih je kasnije preminuo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading