pucnjava u somboru
Foto: Printscreen/RTS

"Sačekali su ga u mračnoj ulici, udarili ga betonskom pločom, a kada je pao na zemlju nastavili da ga tuku", kaže Dušan rođak ubijenog.

Dečaci od 10 i 13 godina, koji su pre tri meseca, nasmrt pretukli Todora Šunjka (75) iz Tovariševa kod Bačke Palanke nakon zločina su u bekstvu, tvrdi rođak ubijenog starca. Porodica je nesrećnog čoveka sahranila, ali više detalja o zločinu nemaju.

Maloletni delikventi su se sa svojim porodicama iselili iz Tovarišta.Dečaci od 10 i 13 godina, koji su pre tri meseca, nasmrt pretukli Todora Šunjka (75) iz Tovariševa kod Bačke Palanke nakon zločina su u bekstvu, tvrdi rođak ubijenog starca. Porodica je nesrećnog čoveka sahranila, ali više detalja o zločinu nemaju.

Maloletni delikventi su se sa svojim porodicama iselili iz Tovarišta.

- Čekamo izveštaj policije i tužilaštva o smrti našeg rođaka. Na Veliki petak nasmrt su ga pretukla dvojica dečaka od 10 i 13 godina. Tog dana su mu tražili novac, a on im nije dao. Sačekali su ga u mračnoj ulici, udarili ga betonskom pločom, a kada je pao na zemlju nastavili da ga tuku. U kolima Hitne pomoći bio je svestan, ali neprepoznatljiv. Moja supruga i sin su ga smestili u bolnicu. Todor se nije ženio i nema dece, pa smo se mi starali o njemu. Sveštenik sahranu nije želeo ni da naplati - priča za "Telegarf.rs" Dušan Jovanov, rođak ubijenog čoveka i bivi direktor škole u Tovarištu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading