MASKIRAO SE U DOSTAVLJAČA HRANE Osumnjičeni za ubistvo u Zemunu u pritvoru
Foto: Alo/Masanori Jošida

Osumnjičenima Goranu M. (26), Darku K. (26), Igoru G. (33) i Zoranu J. (26) pritvor do 30 dana odredio sudija za prethodni postpak Višeg suda u Beogradu, saopšteno je iz tog suda.

Goranu M. je pritvor određen zbog okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i ometanja postupka uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a da su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti.

Darku K i Zoranu J. je pritvor određen zbog okolnosti koje ukazuju uticati na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a da su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti.

Kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva, njima se na teret se stavlja krivično delo teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu.

Svi osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opservirali J.M, a 21. juna se G. M. maskirao u dostavljača hrane, motorom prišao do oštećenog i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

Nakon toga je pobegao motociklom sa lica mesta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading