BRAĆU MONSTRUMA IZ RIPNJA PROTERALI IZ SELA Meštani o porodici Stojana Ilića (38), koji je oteo i brutalno ubio devojčicu od 16 godina
Foto: Alo/Printscreen

Nadrljali zbog brata? Stojan Ilić (38) iz Ripnja tereti se da je početkom aprila oteo i brutalno ubio devojčicu Nevenu P. (16), s čijim roditeljima je bio kućni prijatelj! Meštani još nisu zaboravili stravičan zločin, a neki od njih tvrde da su komšije iz besa proterale njegovu braću iz sela kao što su prethodno obećavali!

BRAĆU MONSTRUMA IZ RIPNJA PROTERALI IZ SELA Meštani o porodici Stojana Ilića (38), koji je oteo i brutalno ubio devojčicu od 16 godina

Alo! Printscreen

 

Stojan Ilić iz Ripnja šokirao je Srbiju 10. aprila, kada je na svirep način ubio ćerku svojih porodičnih prijatelja tako što ju je najpre oteo kolima, a zatim ju je u žbunu obnažio i izmasakrirao nožem. Da stvar bude još tragičnija, posle toga vratio se u kuću njenih roditelja i na ukućane nasrnuo nožem. Pokušao je da ubije čak troje članova njene porodice, koji su, srećom, samo prošli s povredama.

BRAĆU MONSTRUMA IZ RIPNJA PROTERALI IZ SELA Meštani o porodici Stojana Ilića (38), koji je oteo i brutalno ubio devojčicu od 16 godina

FACEBOOK/PRINTSCREEN

 

Povezao je do prodavnice, a onda je oteo!

Stojan se tereti da je u popodnevnim satima kolima povezao Nevenu i njenog maloletnog brata do prodavnice u centru naselja.

- Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge u prostoru između rastinja. Kada je ona izašla iz vozila, Stojan I. je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, počeo je da je ubada nožem u trup, vrat i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške povrede opasne po život, od kojih je i preminula - navodilo je Više javno tužilaštvo.

Podsetimo, protiv Stojana I. podignuta je optužnica koja se čeka na potvrđivanje u sudu.

Nedaleko od porodice nesrećne devojčice živeo je i monstrum, a prema rečima meštana, sa njim su povremeno živela i njegova braća. Posle stravičnog zločina, meštani su se pobunili i dali njegovoj braći rok od mesec dana da se isele iz Ripnja. Neki od njih su pretili i krvnom osvetom.

- Prete mi i traže da se iselim iz kuće i dat mi je rok mesec dana. To zahtevaju komšije do mene, a ja nemam nikakve veze s tim i odrekao sam se brata zbog toga što je to uradio - rekao je Jovan Ilić tada za medije.

BRAĆU MONSTRUMA IZ RIPNJA PROTERALI IZ SELA Meštani o porodici Stojana Ilića (38), koji je oteo i brutalno ubio devojčicu od 16 godina

Foto: Alo!

 

Dva meseca kasnije Alo! je razgovarao sa meštanima koji tvrde da se to i dogodilo.

- Koliko ja znam, Stojanova braća su proterana. Ne viđam ih uopšte od kako se sve to desilo. U prodavnici su mi rekli da im je bio dat rok i da su oba Stojanova brata morala da napuste kuću jer je narod gotovo hteo da ih linčuje. Stravično je to ubistvo koje se dogodilo, ali mislim da nije u redu tako nešto raditi braći jer oni nisu krivi ni za šta. Zašto da oni ispaštaju za postupke njihovog brata? Ubici želim da zauvek trune u zatvoru, ali ne sviđa mi se to što se preti njegovoj braći - rekla je jedna od komšinica iz Ripnja, a na pitanje: „Ko ih je proterao“, rekla je da su to učinili meštani.

Ubio ju je jer su ga spopale crne misli!

 

Stojan Ilić je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu pokušao da se odbrani rečima da su ga „spopale crne misli, jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala".

- Pričao je hladnokrvno kako mu se njena porodica podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih se lečio. Kazao je da su ga spopale crne misli, a da mu je sad žao zbog toga i da želi da izvrši samoubistvo – navodi izvor.

Jovan nam je takođe rekao da osuđuje svog brata koji je počinio zverski zločin.

Međutim, jedan od meštana iz Ripnja ispričao je drugu stranu priče.

- Čuo sam i ja da su oni proterani, međutim, sumnjam u tu priču. Oni su sezonski radnici i može lako da se desi da su prosto na nekoliko meseci otišli negde da rade. Zaista ih ne viđamo, šta se s njima dogodilo, ko to zna. Pretili su im mnogi. Neki Pakistanac je čak govorio o krvnoj osveti, ali to je sve što znamo - kaže jedan od sagovornika koji je takođe želeo da ostane anoniman iz bezbednosnih razloga. 

Podsetimo, monstrum je čak nasrnuo i na sestre nesrećne Nevene P., a prema svedočenju jedne od njih, preživela je tako što se sakrila ispod kreveta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading