ALO! OTKRIVA Šef škaljaraca i Eskobar ubijeni iz istog pištolja?
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Ista ekipa ih likvidirala? Istraga je pokazala da je Ranko Radošević (54), zvani Eskobar, iz Nikšića ubijen u Rušnju hicima iz pištolja kojim je počinjeno više krivičnih dela! Sumnja se da je Eskobar ubijen iz istog oružja kojim je likvidiran i jedan od šefova „škaljaraca“ Milić Minja Šaković (35) prošle godine, a utvrđuje se i da li ista osoba i ekipa stoje iza ova dva zločina!

ALO! OTKRIVA Šef škaljaraca i Eskobar ubijeni iz istog pištolja?

Milić Minja Šaković/Foto: Vijesti

 

Ranko Radošević brutalno je ubijen 9. marta ove godine oko 11 sati u kafiću benzinske pumpe u Rušnju, nadomak Beograda, kada su se pojavila dvojica mladića sa hirurškim maskama i sasula više metaka u njega, a zatim pobegla. Lisice su stavljene Stefanu Z. (28) iz Lebana i Luki V. (25) iz Kraljeva zbog sumnje da su oni izvršitelji ovog strašnog zločina naočigled posetilaca kafića.

ALO! OTKRIVA Šef škaljaraca i Eskobar ubijeni iz istog pištolja?

Foto: Alo!

 

Posle više meseca istrage došlo se do novih saznanja koja ukazuju da je pištolj iz kojeg je na njega pucano već korišćen u raznim krivičnim delima, što su potvrdila detaljna veštačenja pištolja.

ALO! OTKRIVA Šef škaljaraca i Eskobar ubijeni iz istog pištolja?

Foto: Youtube/Printscreen

 

Saučesnica u zločinu čeka izručenje Srbiji

Kako smo ranije pisali, Azri Š. odlukom suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu ukinut je privremeni, a određen ekstradicioni pritvor, zbog čega se očekuje da bi uskoro mogla da bude izručena Srbiji zbog krivičnog dela za koje se tereti u našoj državi. Ekstradicioni pritvor po ovom rešenju trajaće najduže šest meseci od dana hapšenja, 14. marta ove godine ili do nove odluke suda, naveli su iz te institucije.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage, Srbija potražuje Azru Š. zbog sumnje da je učestvovala u pomaganju u ubistvu Ranka Radoševića u Beogradu. Ona se, prema rešenju Suda BiH, trenutno nalazi u ekstradicionom pritvoru koji može trajati najduže do septembra ove godine - naveli su bosanski mediji.

 

Kako Alo! saznaje, Ranko Radošević, zvani Eskobar, ubijen je hicima iz istog pištolja iz kojeg su navodno ispaljeni i na poznatog „škaljarca“ Milića Minju Šakovića, koji je brutalno ubijen 17. juna 2022. u Budvi na gradskom šetalištu. Za zločin je osumnjičen Luka Pilčević sa Karaburme, koji je u bekstvu. Sumnja se da mu je pomogao Duško Tanasković (29) iz Kragujevca, koji je nedavno priznao ubistvo „škaljarca“ Gorana Vlaovića na ostrvu Pag u Hrvatskoj.

hapšenje

Foto: Printscreen

 

- Likvidacija Šakovića dogodila se u budvanskom kafiću „Korkovado“ dok je on spokojno sedeo za stolom i večerao s prijateljima. U jednom trenutku mu je napadač prišao i ispalio u njega više hitaca. Napadač je kod sebe imao žensku torbicu, a zatim se dao u beg - navodi izvor, i dodaje nove detalje iz istrage:

Namamili ga lažnom prodajom automobila

Stefan Z. (28) i Luka V. (26), koji su osumnjičeni za ubistvo Eskobara, uoči zločina krili su se u stanu na Novom Beogradu, a s njima je bila i tinejdžerka (17) za koju se navodilo da im je pomogla da pronađu stan.

Osumnjičeni su, kako se pisalo, unapred ugovorili sastanak s Radoševićem kako bi mu prodali automobil, budući da je imao auto-plac. Dogovorili su se da se sastanu u kafiću u Rušnju, gde su ubice pucale u njega.

- Tom prilikom napadač je ispustio torbicu u kojoj se nalazio pištolj. Zapravo je reč o tipičnoj fori kriminalaca da bi zametnuli tragove. Napadač je zapravo imao dva pištolja kod sebe. Taj koji je upotrebio poneo je sa sobom, a oružje koje je pronađeno u torbici koju je namerno ispustio zapravo nije imao udela u napadu. Na takav način kupuju vreme dok se veštači pogrešan pištolj. Novi detalji ukazuju na to da je isti pištolj navodno korišćen i za likvidaciju Eskobara, a trenutno se ispituje da li je čak ista osoba ili ekipa učestvovala u obe pucnjave - tvrdi naš sagovornik.

ALO! OTKRIVA Šef škaljaraca i Eskobar ubijeni iz istog pištolja?

Foto: Alo.rs

 

I likvidaciju Žižića naručila ista osoba?

Marko Pjanović iz Brčkog, koji je uhapšen zbog sumnje da je s Azrom Š. učestvovao u ubistvu Eskobara, na saslušanju u tužilaštvu BiH izjavio je da je kriv i otkrio da je „škaljarac“ i vođa nikšićkog klana ubijen u strahu od osvete.

Pjanović je otkrio da je ubistvo naručila ista osoba koja je naložila likvidaciju Luke Žižića 28. aprila 2022. godine u kafiću na Novom Beogradu. Za to ubistvo uhapšen je i osuđen Stefan Milašinović (23) iz Kraljeva.

Podsetimo, kamera je snimila dvojicu mladića kako prilaze pumpi u Rušnju i poprilično amaterski odrađuju likvidaciju. Ispalili su više hitaca u pravcu Radoševića dok je stajao ispred ulaza u kafić. Radišević je zatim pobegao u objekat, a Stefan Z. je uleteo za njim i ispalio više hitaca u njegova leđa. Kada je žrtva pala na pod, osumnjičeni mu je prišao i ispalio projektil u glavu. Posle toga napadači su pobegli automobilom „golf 4“ i zapalili ga na Zvezdari. Ubrzo posle toga napadači su uhapšeni, ali i tinejdžerka od 17 godina. U isto vreme u BiH uhapšeni su studentkinja Azra Š. (22) i njen dečko Marko Pjanović, vođa navijača Partizana iz Brčkog. Sumnja se da su pomagali u likvidaciji u Rušnju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading