PONAŠANJE KRVNIKA IZ MLADENOVCA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Monstrum se vadi na ludilo!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Teški manipulator! Uroš Blažić (21), koji je počinio stravičan masakr u okolini Mladenovca, smešten je u Specijalnu zatvorsku bolnicu krajem maja kako bi bio podvrgnut psihijatrijskom ispitivanju! Pored toga što je Srbiju šokirao zbog zločina koji je počinio, on navodno neprestano šokira i stručnjake koji rade na njegovom slučaju!

Posle stravičnog zločina u OŠ „Vladislav Ribnikar“, samo 24 sata kasnije, Uroš Blažić počinio je masakr u kojem je ubio osmoro mladih i njih 14 ranio! Ubrzo je uhapšen i određen mu je pritvor, a krajem maja prebačen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu kako bi bio podvrgnut psihijatrijskom veštačenju. Kako saznajemo, njegovo hladnokrvno sejanje smrti po Duboni i Malom Orašju nije jedna stvar koja danas šokira.

mladenvac

MUP

 

- Uroš Blažić se ponaša kao da ništa loše nije uradio! On čak sebe vidi kao žrtvu, svi su mu krivi, hladnokrvan je i nikakva empatija ne postoji kod njega. Veliki je manipulator! Ne odbija saradnju sa stručnjacima, redovno jede i ide u šetnje! Međutim, u poslednje vreme leži, ćuti i gleda u jednu tačku, a u razgovoru sa stručnjacima je poprilično kontradiktoran i priča nekakve priče koje nemaju baš mnogo smisla. Interesantno je da je tako samo poslednjih nekoliko dana, ranije se nije tako ponašao - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da kod njega ne postoji nikakvo kajanje:

Pola Uroševe familije pohapšeno

Uroš Blažić je posle počinjenog masakra oteo taksistu Dragoslava A. (58) i devojku koja se nalazila u vozilu. Uz pretnju bombom, naterao je taksistu da ga vozi u selo Vinjište. Taksista je navodno uspeo da ga nagovori da puste devojku, a svojom pribranošću uspeo je da sačuva i svoju glavu. Lisice na ruke stavljene su i Uroševom ocu Radiši (54), kao i ujaku G. G., ali i bratu od ujaka.

 

- Tvrdi da su svi ljubomorni na njega, da ga mrze... A kada ga upitaju zašto je počinio masakr, nema odgovor. Nikada nije dao konkretan odgovor zašto je to uradio! Reč je o tipičnom psihopati. Slično je i kod maloletnog K. K. sa Vračara. On se nalazi u „Lazi Lazareviću“ u specijalno pregrađenom delu gde će živeti neko vreme. Kod njega je slična situacija... Nema empatije, nema zabrinutosti, ne pokazuje bilo kakvo kajanje i svakog dana pita kada će da ide kući.

PONAŠANJE KRVNIKA IZ MLADENOVCA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Monstrum se vadi na ludilo!

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, Uroš Blažić je u noći između 4. i 5. maja seo u automobil, a zatim najpre poubijao petoro mladih u selu Malo Orašje. Tinejdžeri su sedeli i proslavljali đurđevdanski uranak. Blažić je otvorio vatru na njih, a zatim seo u vozilo i uputio se ka Duboni, odakle je inače. U Duboni je iz vozila u pokretu pucao i ubio troje mladih. Među njima su i rođeni brat i sestra, ali i njihov prijatelj.

Posle krvavog pira otišao je kod svog ujaka G. G. u selo Vinjište kraj Kragujevca, gde se skrivao do hapšenja. Prilikom hapšenja nije pružao otpor, čak je hladnokrvno komunicirao sa policajcima kao da se ništa nije dogodilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading