Pucnjava u Lukavcu kod Tuzle
Foto: Alo/Aloonline.ba

Bivši učenik osnovne škole u mestu Lukavac upucao je jutros nastavnika te škole Nedima Osmanovića, inače sina bivšeg poslanika SDA u Parlamentu BiH.

On je došao naoružan nakon što je premešten u drugu školu zbog lošeg vladanja, a, kako prenose mediji u BiH, i ranije je najavljivao da će se osvetiti.

Policija je maloletnika uhapsila i on je pokušavao da pruži otpor prilikom hapšenja, a na licu mesta je pronađen i pištolj.

Povređeni nastavnik je upucan u vrat i zadobio je teške povrede, a trenutno se nalazi na operaciji u UKC Tuzla, javljaju tamošnji mediji.

- Operativnom centru MUP-a TK javljeno je iz dežurne Policijske stanice Lukavac da se u Osnovnoj školi Lukavac Grad, neposredno prije 9 sati, dogodila pucnjava i da su na lice mjesta upućeni i nalaze se policijski službenici i službenici Doma zdravlja Lukavac. Drugih informacija za sada nemamo – rekla je za portal "Avaza" ranije portparolka MUP-a TK Adnana Sprečić.

Vest je potvrdio i načelnik Lukavca Edin Delić koji je istakao da nema povređene dece.

-  U OŠ Lukavac grad pucniava u školi. Ima povrijeđenih. Među njima nema dece, te molim roditelje da obuzdamo paniku. Počinilac je maloletno dete i odmah je uhapšen. Težak dan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading