OTKRIVENO KAKO JE POLICIJA DOŠLA DO UBICE STARICE IZ ŠAPCA Supruga prijavila da ju je muž pretukao, kada su ga priveli priznao jeziv zločin
Alo/ Dejan Briza

- Njegova supruga je prijavila da ju je pretukao, pa je zbog toga priveden i tako je otkriveno i da je ubio svoju babu koja je živela u Ulici Bore Tirića u Šapcu - naveo je izvor za Telegraf.

Policija u Šapcu je saopštila da je D.Č. usmrtio staricu tako štu je stezao za vrat. On je policajce, posle priznanja da je počinio zločin, odveo do mesta gde je zakopao telo.

- On je posle zločina i nakon što je babu zakopao u mestu Drenovac policiji prijavio nestanak. Sve vreme su policajci sumnjali da je on počinilac ubistva, ali nije bilo dokaza - otkrio je izvor.

D.Č., nezvanično, ima debeo policijski dosije. Hapšen je više puta zbog različitih krivičnih dela, a navodno je i u Grčkoj privođen.

U Višem javnom tužilaštvu u interesu istrage nisu saopštili detalje monstuoznog ubistva. Naime, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova i on još nije saslušan u Tužilaštvu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Loading