NOVA ODLUKA Evo šta čeka oca Uroša Blažića
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sud je doneo odluku da mu se produži pritvor u kome se nalazi od 8. maja kada je uhapšen u porodičnoj kući u Duboni, nakon što je policija pretresom pronašla oružje.

Njemu sa na teret stavlja krivično delo neovlašćeno držanje vatrenog opružja, eksplozivnih materija i municije, kao i da ih je nelegalno nabavio, piše Informer.

Podsetimo Radišin sin Uroš je 4. maja ubio osam, a ranio 14 osoba tokom krvavog pira u selima Malo Orašje i Dubona. Nakon zločina on je pobegao "mercedesom", a tokom bekstva, kada se zaglavio u selu Šepšin ukrao je auotmobil, a onda i oteo taksistu u Malom Požarevcu. U taksiju je u tom trenutku bila i devojka A.J. (19) koja je iz straha da će je Uroš ubiti slagala da je trudna. Taksista je te noći prvo odvezao devojku u selo Bogdanovica kod Uba kod njenog verenika, a onda je masovnog ubicu sporednim putevima odvezao u naselje Vinjište kod Kragujevca.

Ubica se tu sakrio na imanju svog ujaka Gorana G. a taksista je odmah pozvao policiju i on je ubrzo uhapšen.

Pored Uroša zbog oružja su uhapšeni i njegov otac Radiša i ujaka Goran koji se zbog arsenala oružja koji je nađen na njihovim imanjima nalaze u pritvoru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading