DVOJE POVREĐENIH U MASAKRIMA I DALJE U BOLNICI Dečak sa teškim povredama transportovan u Čikago
Foto: Alo/Foto: Alo!

Kako "Blic" saznaje u ovom trenutku na bolničkom lečenju u UC KCS se još uvek nalazi devojka koja je u masakru u okolini Mladenovca zadobila tešku povredu jetre, i mladić koji je u teškom stanju dopremljen iz KBC Dragiša Mišović. Nastavnica iz OŠ "Vladislav Ribnikar" upućena je na rehabilitaciju.

Kako saznajemo, devojka ima ozbiljnu povredu jetre i njoj je urađena operacija, u ovom trenutku njeno stanje se prati, a lekari su u pripravnosti ako je potrebno obaviti još jedan zahvat.

- Lekari su strpljivi kada je ona u pitanju i potrebno je vreme da bi se oporavila. U ovom momentu još uvek se ne može reći da li će biti još neke intervencije. Mladić koji je prebačen iz KBC Dragiša Mišović se takođe prati i pokazuje znake oporavka. Što se nastavnice tiče koja je povređena u "Ribnikaru" ona je upućena na rehabilitaciju- kaže sagovornik "Blica".

Pre deset dana dečak koji je teško povređen u OŠ "Vladislav Ribnikar" prebačen je iz Instituta za majku i dete "Dr Vukan Čupić" u Čikago kako bi nastavio lečenje.

On ima tešku povredu kičme i država je organizovala prebacivanje i prijem u jednu čikašku bolnicu na dalje lečenje. Kako je već rečeno, sve troškove boravka i lečenja u SAD snosiće država.

Podsetimo, prva nezapamćena tragedija u Srbiji dogodila se 3. maja u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda ušetao u školu "Vladislav Ribnikar" sa očevim pištoljem. On je upucao čuvara škole Dragana V. i dežurne učenice, a zatim je ušao u kabinet istorije gde je ubio pet vršnjaka, a ranio nastavnicu istorije i još šest đaka.

Naredna, već 4. maja, samo dan nakon velike tragedije i masovne pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar", Uroš Blažić je započeo svoj krvavi pir. On je prvo otišao u selo Malo Orašje, gde je ubio petoro osoba, a zatim se odvezao do sela Dubona, gde je ubio još troje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading