Tukao decu zbog limunade
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Na njih je fizički nasrnuo čovek koji bi mogao da im bude otac i koji je svoje nedelo pokušao da opravda tvrdnjom da su mu deca pravila konkurenciju. Na snimku objavljenom na društvenim mrežama opisano je do tančina šta se dešavalo.

Tukao decu zbog limunade

Foto: Printscreen

 

 

 

Uhapšen nasilnik

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su odmah po prijavi na teren i priveli osumnjičenog I. M. (44) protiv koga će biti podnet odgovarajuće prijave nadležnom tužilaštvu.

Kabinet ministra policije je u kontaktu s majkom dečaka i preneli su spremnost pripadnika Policijske brigade da zajedno s dečakom i njegovim drugarima ukoliko to oni budu želeli budu na Kalemegdanu i pruže im podršku.

I ministar Gašić osudio je nasilje nad dečakom i rekao da niko nema pravo da vrši nasilje, naročito ne nad decom, i da će srpska policija biti tu uz sve građane.

„Deca su za vreme raspusta samo cedila sokove i izašla da zarade za džeparac, da bi ih čovek od 50 plus godina napao nasred Kalemegdana. Jednog dečaka je udario nekoliko puta, dete je bilo izbezumljeno tokom tog nasilja je ostalo i bez patike“, napisala je jedna devojka koja je pokušavala da urazumi nasilnika.

„Dete je maloletno, pozvaćemo policiju, roditelje. Dete je malo, ne možete da ga maltretirate“, govorila je, a nasilnik je vikao: „Pa šta ako je malo, on je majmun.“

Autorka snimka je dodala da je sve vreme drhtala jer joj je bilo žao dečaka koji se bukvalno gušio u suzama.

Nažalost, kako to obično biva u ovakvim situacijama, većina prisutnih je samo posmatrala stravično nasilje, bez namere da nešto preduzme.

Dečak koji je napadnut je plakao dok ga je čovek držao za ruku i nije hteo da ga pusti.

„Mi mu ništa nismo uradili! Rekla je mama da zovete policiju“, izgovorilo je dete drhtavim glasom i zamolilo devojku koja je snimala da pozovu policiju.

Kako se moglo čuti na snimku, muškarac je optužio decu da su mu, navodno, pokrali stvari.

„Svuda ga je tukao, uhvatio ga je za vrat“, dodala je autorka video-klipa koji je uznemirio mnoge. Ređali su se komentari, mnogi su osudili neljudski gest odrasle osobe.

„Sram ga bilo, za dinar bi se prodao, nadam se da će roditelji dečaka da reaguju“, napisali su drugi, dok je jedan čovek dodao: „Deca su nam zlatna kakvi su odrasli. Drtina matora udarila dečaka, jer je prodavao ceđeni sok i time mu kao pravio konkurenciju. I još izmišlja da je dečak prvi počeo da ga maltretira“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading