Bratislav Gašić u poseti
Foto: Alo/Foto: MUP Srbije

- U Ulici Stevana Sinđelića u Somboru osumnjičeni Petar Vorkapić (62) najpre izvršio krivično delo nasilje u porodici tako što je u prostorijama kuće pretio supruzi, a potom ispalio jedan hitan iz pištolja marke "bereta" u zid u kući, nakon čega je snaja osumnjičenog pozvala policiju - kažu za Telegraf.rs iz Višeg javnog tužilaštva u Somboru.

Kako dodaju, prilikom intervencije pripadnika PU Sombor, kojima su se pridružili i pripadnici Žandarmerije, koji su upozorili osumnjičenog da baci oružje, Vorkapić je na policiju ispalio najmanje četiri hica.

- Dvojici pripadnika Žandarmerije je naneo povrede, a prema prvim podacima u predelu ruku, nakon čega su pripadnici Žandarmerije u samoodbrani ranili osumnjičenog koji je hospitalizovan i operisan u Opštoj bolnici u Somboru sa povredama u predelu ruku. Osumnjičeni je na taj način izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je i dalje u bolnici na intenzivnoj nezi, te će biti lišen slobode čim bude otpušten iz bolnice gde se nalazi pod nadzorom pripadnika MUP - dodaju iz tužilaštva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading