Mladić koji se utopio una Adi
Foto: Alo/Društvene mreže

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ronilačke jedinice Žandarmerije, izvukli su njihova tela iz jezera juče oko 20 sati.

Utopili su se učenik Srednje saobraćajne škole u Zemunu i učenik Srednja tehnička škola '' Lola" u Železniku.

Na društvenim mrežama drugovi se opraštaju od jednog od dečaka, a koji je bio učenik Srednje tehničke škole ''Lola" u Železniku.

Počivaj u miru brate - stoji poruka uz fotografiju nastradalog tinejdžera.

Žena koja radi kao prodavac na Adi Ciganliji, a koja je bila očevidac tragedije rekla je za Kurir da je bilo jezivo i da su krici dece bili strašni.

- Ne znam šta su slavili i kakvo je to veselje bilo, ali u jednom momentu dotrčao je jedan dečak i rekao da mu se drugarica onesvestila. Dali smo mu flašu vode i rekli da pozove hitnu pomoć, a on je tada jedva izgovorio: “Već dolaze, drug je ušao u vodu i nije isplivao, a ni drugog ne možemo sa nađemo”.

- Uspaničila sam se i videla da stiže policije, nekoliko devojčica se sjatilo kod mene, nisu mogle da gledaju to, iako sam ja par stotina metara odatle - kaže nam prodavačica i dodaje:

- Kad su izvukli tu decu krici su bili jezivi, ja sam se samo okrenula i otišla kad sam videla roditelje. To nisam mogla da gledam. Jedna devojčica mi je ispričala da je drug ušao u vodu normalno, otplivao, zaronio i više nije izašao - priča žena očevidac tragedije, piše Kurir.

Tagovi

Komentari (0)

Loading