TUŽILAŠTVO TRAŽILO DOŽIVOTNI ZATVOR ZA DŽONIĆA Dokazano da je lišio života tročlanu porodicu Đokić
Foto: Alo.rs


Analizom svih dokaza izvedenih na glavnom pretresu, nesumnjivo je utvrđeno da je Goran Džonić učinio krivično delo ubistvo kao i nedozvoljeno posedovanje oružja, rekla je u završnoj reči viša javna tužiteljka Tatjana Stevanović.

Dokazano je da je lišio života Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, kao i da je neovlašćeno držao oružja kojim je lišio života porodicu Đokić.

Tokom suđenja je više puta menjao iskaze.

Za novac pronađen u dvorištu je tvrdio da su ga njegove komšije, braća Miloševići tu zakopali, koji su ga navodno i naterali da počini ovo delo.

Međutim, kasnije je promenio iskaz i rekao da Miloševiće uopšte ne poznaje.

U toku noći između 26. i 27. septembra zabeleženo je kretanje Đokićevog "pasata" kao i skutera kojim se Džonić odvezao sa lica mesta.

Takođe je utvrđeno da je municija nađena na mestu zločina pripadala pištolju "bereta" koji je Džonić neovlašćeno držao u stanu svoje supruge, a kojim je, kako je takođe utvrđeno, počinjen zločin.

Pretresom njegove kuće u Moravcu pronađen je novac, kao i skuter, koverta sa novcem koji potiče iz menjačnice Gorana Đokića, a na kojoj su nađeni i otisci Gorana Džonića.

Takođe je utvrđeno da je bio u potpunosti uračunljiv.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading