''JA MOJU DECU NE MOGU DA VRATIM, I NAS JE TO VEČE ŽIVE UBIO'' Potresne reči roditelja dve žrtve masakra kod Mladenovca: isteraćemo pravdu, ubica i njegov otac moraju da odgovaraju!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Uplakani, nemi od bola i tuge S. P. i Z. P. počinju svoju tešku priču tačno mesec dana, nakon što ih je U. B. (21) iz rodnog sela Dubone kod Mladenovca, zavio u crno, kada im je mučki, s leđa u školskom dvorištu ubio ćerku K. P. (19) i sina, mladog policajca M. P. (21), piše Kurir.

Nažalost, oni su samo dvoje od osam žrtava pomahnitaog masovnog ubice koji je te večeri 4. maja sejao smrt u selima kod Mladenovca i Smedereva.

Ostali smo sami

''Bol koju osećamo ne možemo ni da opišemo, ni da kažemo. Ostali smo bez oba deteta. Sve su mi uzeli, ja moju decu ne mogu da vratim, on je nas to veče žive ubio'', kaže uplakana Z. P. sedeći u crnini, a zatim nastavlja:

''Evo, sad će četrdeset dana mojoj dečici i četrdeset dana kako se ja nisam nasmejala. Oni su bili moj razlog za životom. Iskreno, meni bi sad svejedno bilo da me on ubije... Nas dvoje nemamo za koga da radimo, gradimo, evo ovolike kuće, a kome da je ostavimo?! Ostali smo potpuno sami'', dodaje neutešna  majka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading