Muškarac pretukao bebu i ženu na Zvezdari
Foto: Printscreen/Osumnjičeni nasilnik V. M./Društvene mreže

V. M. (26), koji se sumnjiči da je tukao i silovao nevenčanu suprugu D. S. (26), kao i da je udarao njihovu šestomesečnu bebu, danas je u tužilaštvu negirao da je počinio bilo koje od krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret.

Kako Telegraf.rs saznaje, V. M. je rekao da se "zaneo".

''Možda sam bio malo grublji jer sam se zaneo, ali nisam tukao suptugu, niti sam se iživljavao nad njom'', rekao je V. M. tokom iznošenja odbrane.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Vukašinu M. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Podsetimo, naredba o sprovođenju istrage protiv V. M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove. Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je V. M. u prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading