Uviđaj
Foto: Alo/Alo!

Odmah nakon dojave o eksploziji policija je krenula u potragu za napadačima i veoma brzo ustanovila marku, model i boju automobila iz kog je bačena paklena naprava.

- Nepunih dvadesetak minuta kasnije, patrola interventne jedinice 192 je u Ulici Koste Nađa, na Zvezdari, pronašla automobil, za koji se sumnja da je korišćen u napadu. Proverom je ustanovljeno da je vozilo više puta prodavano. Došli smo do tri vlasnika, te sad tragamo za četvrtim kako bismo utvrdili da li ga je i on prodao nekom i kome - rekao je izvor Alo!.

Na lice mesta izašli su i forenzičari beogradske policije koji su iz automobila uzeli otiske i DNK tragove. Nije isključeno da je bombaš imao pomoćnika, odnosno vozača.

Uviđaj

Alo!

 

Napad je, inače, izvršen pre početka rada restorana, a bomba je pala na asfalt pored parkiranog „pežoa“ koji je i najviše oštećen. Šteta od gelera pričinjena je na još dva automobila, kao i na samom objektu.

- Sumnjamo da se radi o opomeni, jer u restoranu u tom trenutku nije bilo nikog. I zaposleni u restoranu i vlasnici automobila tvrde da se nikome nisu zamerili - rekao je izvor.

Uviđaj

Alo!

 

I novinaru Alo! osoblje restorana je juče reklo da im nije poznato da li je ugostiteljski objekat bio meta, s obzirom na to da bomba nije bačena u lokal, već na ulicu.

- Poslodavci nisu tu, nemamo nikakvu izjavu - rekli su radnici, koje je juče ujutru kada su došli na posao dočekala policija.

Istraga o ovom napadu je u toku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading