GRAĐANI OPREZ! Žena lomi brisače na uparkiranim vozilima u bloku 45
Alo

Na Novom Beogradu, u Bloku 45 stanari zgrada svakodnevno strepe šta će im biti sa automobilom koji regularno parkiraju na parking, ako je sudeći prema komentarima koje se vrte po društvenim mrežama. Naime, u jednoj objavi na Instagramu oglasila se žena koja tvrdi da joj je nepoznata osoba uništila brisače i nosače, navodi Blic.rs

Kako se navodi u objavi na platformi "moj_beograd_rezerva" brisače lomi nepoznata ženska osoba iz neke od zgrada u Bloku 45.

- Zdravo, želim samo da obavestim stanare zgrada u Bloku 45 da po saznanjima jedna ženska osoba iz jedne od zgrada ide i lomi ljudima brisače na kolima. U pitanju su regularno parkirana vozila, u poslednjih par dana više ljudi imalo je isti slučaj - brisač polomljen sa sve nosačem. Između ostalog juče sam i svoj auto zatekla sa polomljenim brisačem sa vozačeve strane. Neka obrate pažnju pa je neko možda vidi jer ne verujem da bi prijava rešila nešto - navodi se u objavi ove žene.

Za sada, motiv ovog čina nije poznat. Nije poznato ni da li je u međuvremenu neko prijavio slučaj nadležnim organima, niti da li je posredi lični motiv.

Obzirom da se prosečna cena brisača kreće od 4.000 dinara, a tu su još i nosači koji mogu koštati nekoliko hiljada dinara, kao i četkice i guma za brisač, tako da ukupan trošak može prelaziti i 6.000 dinara.

Takođe, ne sme se zanemariti i usluga mehaničara koji brisač postavlja pošto ne znaju svi kako to da urade. Tako da bi zbirno ovaj neplanirani trošak bio skoro 10.000 dinara!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading