Uviđaj
Foto: Alo/Alo!

Vlasnici i zaposleni u restoranu na Zvezdari, nadomak Smederevskog puta, zabrinuti su nakon što je jutros neko iz automobila u pokretu bacio bombu na parking restona i oštetio tri vozila.

Za sada nepoznata osoba bacila je jutros oko 8,30 sati bombu iz automobila u Ulici Nine Kirsanove 36, na Zvezdari ispred restorana "Vrteška". 

Policija je na osnovu snimaka sa kamera i očevidaca brzo pronašla auto iz kojeg je bačena bomba i traga se za počiniocem. Automobil je pronađen u Mirijevu u ulici Koste Nađa. 

Uviđaj

Alo!

 

Vlasnici oštećenih automobila, koji su bili gosti restorana, zatečeni su zbog bombaškog napada jer im nije jasno iz kojih pobuda je on izveden. 

Jedan od zaposlenih u restoranu kazao je za Republiku da jedini motiv vidi u mogućoj  ljubomori napadača prema vlasnicima zbog razrađenog ugostiteljskog posla. 

- Ovaj restoran drže fini ljudi, vredni i pošteni, pa nam nije jasno kome smetaju. Moguće je da je neko iz pakosti i ljubomore odlučio da baci bombu na restoran, ali da nije dobacio i oštetio je automobile. Tri vozila su izbušena od gelera - rekao je izvor Republike. 

Prema njegovim navodima vlasnici restorana kao i vlasnici oštećenih vozila slučaj su prijavili policiji koja je obavestila nadležno tužilaštvo i svi će biti uskoro zvanično saslušani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading