PRETUČENA ŽENA POZVALA 192 KADA NASILNIK NIJE BIO U STANU Policijski službenici zatekli potresan prizor na Zvezdari
Alo!/M. Š.

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa PS Zvedara zadržan je osumnjičeni V. M. u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici u odnosu na oštećenu nevenčanu suprugu i zajedničko maloletno dete.

ŽENA KOJA JE OPTUŽILA MUŽA DA JE PRETUKAO NJU I DETE NA LEKARSKIM PREGLEDIMA Brigu o šestomesečnoj bebi preuzeo poznati pevač

Otac pretukao bebu i majku

Osumnjičeni nasilnik V. M./Društvene mreže

 

Naime, danas je oštećena pozvala policiju da prijavi nasilje koje trpi od nevenčanog supruga iskoristivši priliku dok on nije bio u stanu. Izlaskom na lice mesta patrola je zatekla oštećenu sa vidnim povredama, kada je izjavila da već duže vreme trpi nasilje, tačnije da njen nevenčani suprug zlostavlja nju i njihovo zajedničko dete - bebu od 6 meseci. Tužilac je naložio da se izvrše svi neophodni medicinaki pregledi majke i deteta, a radi utvrđivanja vrste i težine zadobijenih povreda povreda.

Kako saznaje Alo! u roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti ispitana oštećena supruga, i pribaviće se ostali neophodni materijalni dokazi.

Muškarac pretukao bebu i ženu na Zvezdari

Osumnjičeni nasilnik V. M./Društvene mreže

 

Podsetimo, dvadesetogodišnja žena je jutros oko osam časova dovela bebu staru šest meseci sa vidljivim povredama u bolnicu u Tiršovoj. Dete je imalo hematome na glavi.

Majka je rekla da je bebu i nju tukao otac bebe, odnosno njen nevenčani suprug u stanu na Zvezdari u noći između 1. i 2. juna. Ona  je poslata na pregled u Urgentni centar.

Bebi su konstatovane lake povrede i puštena je kući, a majci su takođe konstatovane lake povrede grudnog koša.

Policija je ubrzo uhapsila nasilnika V. M. (25) zbog sumnje da je pretukao svoju nevenčanu suprugu i njihovo šestomesečno dete.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading