Taksista saslušan
Foto: Printscreen/Foto: Informer

Uplašen za svoj život! Taksista Dragoslav A. (58), kojem je u taksi vozilo uleteo Uroš Blažić (21) nakon što je počinio stravičan masakr u okolini Mladenovca i oteo ga zajedno s njegovom strankom, saslušan je u smederevskom tužilaštvu! Dragoslav A. je poručio da je uplašen za svoj život jer strahuje od osvete porodice Uroša Blažića!

TAKSISTA KOJEG JE OTEO UBICA IZ MLADENOVCA OTKRIVA Plašim se osvete porodice monstruma!

Foto: Alo!

 

Srbija se još nije oporavila od stravičnih zločina počinjenih u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru i u selima u okolini Mladenovca, kada je Uroš Blažić 5. maja počinio krvavi pir u selima Dubona i Malo Orašje, ubivši osmoro mladih i ranivši 14 meštana. Bez milosti je pucao po ljudima, a zatim je oteo taksistu, kojem je uz pretnju bombom tražio da ga vozi kod njegovog ujaka u selo Vinjište kod Kragujevca, gde je kasnije uhapšen.

TAKSISTA KOJEG JE OTEO UBICA IZ MLADENOVCA OTKRIVA Plašim se osvete porodice monstruma!

Društvene mreže

 

Prošle nedelje je pred Višim osnovnim javnim tužilaštvom u Smederevu počelo saslušanje više od 50 svedoka ovog masakra, a među njim i taksiste Dragoslava A. Gotovo mesec dana od masakra dao je iskaz i šokirao mnoge.

Hrabrošću sprečio još veći masakr

Kako smo ranije pisali, Dragoslav A. je na neki način u celoj tragediji junak jer je uspeo svojom pribranošću da spreči Blažića da počini još veći masakr. Naime, Blažić je navodno planirao da ubije taksistu i devojku, ali je Dragoslav uspeo da ga umiri i tako im spase glave.  

 

- Saslušanje taksiste je trajalo više od sat i po vremena. Ispričao je sve do detalje, od trenutka kad je Blažić uleteo u njegovo vozilo do trenutka kada ga je napustio i kada je nesrećni čovek zvao policiju. Rekao je koliko je sve to bilo stresno za njega, čak mu je bilo teško da izdrži saslušanje do kraja. Rekao je da je u strahu jer se plaši porodice osumnjičenog Blažića i njihove osvete - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je Dragoslav A. odbio da priča i za novinare po izlasku jer se iz straha plaši da se eksponira.

TAKSISTA KOJEG JE OTEO UBICA IZ MLADENOVCA OTKRIVA Plašim se osvete porodice monstruma!

Foto: Printscreen

 

Ove nedelje saslušana je i devojka koja se takođe nalazila u automobilu sa otetim taksistom. Mediji su prvih dana prenosili da je reč o trudnici koju je Blažić planirao da usmrti, ali da se predomislio u poslednjem trenutku. Međutim, kako saznajemo, devojka se na gotovo genijalan način setila kako da se spase. Monstrumu je rekla da je trudna i zamolila ga da je poštedi.

Kako saznajemo, pored taksiste, juče je saslušan i vlasnik automobila koji je Blažić ukrao u Šepšinu da bi počinio zločin.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading