Ubistvo Srpkinje u Sloveniji
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Lazar je Emiliju prvo pretukao nakon žestoke svađe, a onda ju je i zadavio.

Darko Herat, načelnik odeljenja za kriminal potvrdio je da je u subotu u 14 časova u stanu u Mariboru pronađeno telo državljanke Srbije. Dok je policija u stanu vršila uviđaj, osumnjičeni Lazar se nalazio ispred zgrade i odmah je uhapošen.

Emilija i Lazar su se 25. maja kasno uveče žestoko posvađali. On ju je nekoliko puta jako udario u glavu, a zatim ju je i zadavio. Iste večeri pozvao je svoju majku i rekao joj da su se njih dvoje posvađali, ali ju je uverio da je sa Emilijom sve u redu.

Taksista i još pet svedoka danas u tužilaštvu o masakru kod Mladenovca - Alo.rs

Lazar je zatim otišao u Urgentni centar zbog povrede ruke i noge, gde je naveo da su povrede nastale nakon fizičkog obračuna sa njegovom devojkom i da se povredio kada je udario u ivicu kreveta, piše 24ur.

Emilijina majka je 27. maja pokušala da je pozove telefonom, ali joj se ona nije javila. Nju je nakon toga pozvao Lazar koji joj je rekao da njena ćerka spava, da je povređena dok su se svađali.

Obdukcija je pokazala da je preminula od teških povreda glave i davljenja, kao i da je smrt nastupila u noći između 25. i 26. maja.

Osumnjičenom Lazaru određen je pritvor. On je od ranije poznat policiji zbog nasilja u porodici. Takođe je prošle godine osuđen i zbog narušavanja javnog reda i mira jer je u centru grada napao stranog turistu.

Više puta mu je suđeno i zbog posedovanja narkotika.

Ukoliko bude osuđen preti mu kazna zatvora od pet do 15 godina, piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading