blažić
Foto: Printscreen/Foto: MUP/Printscreen

Uroš Blažić je tokom bekstva, kod naplatne rampe Mali Požarevac, zaustavio taksi u kome se, pored vozača, nalazila i trudnica. Uz pretnju bombom, zahtevao je da ga taksista preveze do kuće rođaka u Vinjištu kraj Kragujevca, gde je, desetak sati nakon ubistava i uhapšen.

TRUDNICA IZ TAKSIJA KOJI JE OTEO UROŠ BLAŽIĆ SUTRA SVEDOČI Dan kasnije izjavu daje i taksista

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Inače, ove sedmice, u okviru jedinstvene istrage o zločinu, tužilaštvo će ispitati ukupno šesnaestoro svedoka masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju.

Uroš  koji je osumnjičen za masakr kod Mladenovca, nalazi se na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, a objedinjena istraga se vodi i protiv njegovog oca R.B. i ujaka G.G.

Osumnjičenom mladiću na teret se stavljaju četiri krivična dela. On je 4. maja u smrt odveo osam ljudi, a teško ranio 14. Smrt je sejao iz automatske puške i pištolja po selima Malo Orašje i Dubona.

-edinstveni postupak se vodi i protiv njegovog oca i ujaka. U petak je saslušan G.G. koji je negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret. Njemu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu određen pritvor do 30 dana- rekli su iz Višeg javnog tužilaštvu u Smederevu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading