DOK SU GA UBIJALE NA TAVANU, BEBA SPAVALA NA SPRATU ISPOD Komšije i dalje u šoku nakon ubistva u Smederevu: ''Uplašile su se, jedna od njih pozvala policijiu''
Foto: Alo/E.S.

Komšije porodice ističu i da su dve sestre bile u dobrim odnosima sa sinovima Vase, te da su čak i išle kod njih u Kanadu.

''OVO JE ŠOK ZA SVE, NIKADA NE BI POMISLILI DA BI ONE MOGLE NEKOG DA UBIJU'' Komšije o osumnjičenoj majci i ćerkama za brutalno ubistvo muškarca u Smederevu   

''Bili su u dobrim odnosima, nije bilo problema među njima. Sestre su obrazovane, završile su fakultete, čak je jedna od njih je skoro i bila u Kini gde je radila kao prevodilac engleskog jezika'', objašnjavaju nam oni.

Međutim, kako dalje navode, muškarcu koji je ubijen su čak i sinovi pričali da pusti tu kuću i da ima drugo zemljište, ali on nije želeo da odustane jer su tu kuću, kako objašnjavaju naši sagovornici, sazidali njegovi roditelji.

''Žena čija je beba bila u kući i plakala, pozvala je policiju. Uplašile su se, sigurno nisu ni bile svesne šta su uradile. Kada je došla policija i pitala ih šta je sa njim, gde se nalazi, one su rekle da je na tavanu, ali da ne znaju da li je živ. Policija je došla do tog dela krova gde je bio pomeren crep i dozivala nesrećnog čoveka, međutim, nije se odazivao'' - dodaju komšije nastradalog Vase.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading