"MISLILA SAM DA JE KOSTA UBIJEN U ŠKOLI" Spremala je doručak, a onda je zazvonio telefon
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Opisala je i njegove dane pre masovnog ubistva, 3. maja, kao i kako je izgledalo jutro pre neko što je dečak sa očevim pištoljima i Molotovljevim koktelima ušao u OŠ "Vladislav Ribnikar" da seje smrt.

Kako "Blic" prenosi, majka je ispričala da je kobnog 3. maja ustala prva kako bi napravila doručak za dečaka i njegovu sestru. Njen muž je otišao na posao, posle čega je probudila decu. Tvrdi da čak ni tada nije primetila nešto čudno u ponašanju sina, osim što je tokom doručka i spremanja bio usporen.

- Dečak je majci navodno rekao da ne brine, jer nastavnica ume da zakasni. Majka tvrdi da je zatim otišla da odveze ćerku u školu, a dečak je ostao kod kuće i sam se spremao - kaže izvor.

Majka dečaka K.K. otkrila kako se ponašao na dan masakra - Alo.rs

Sat vremena kasnije majka je čula za pucnjavu u školi. Policajcima je ispričala da je mislila da joj je sin ranjen u pucnjavi, te je odmah otišla do škole, gde je saznala istinu.

- M.K. kaže da je bila izbezumljena, da joj je i dalje teško da poveruje da je njen sin to uradio i uporno tvrdi da ništa nije ukazivalo da je ovako nešto moglo da se dogodi. Istakla je da i sama vapi za objašnjenjem i odgovorima - kaže izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading