ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE O ZLOČINCU IZ PRIBOJA Od ovoga zavisi kada će policajac-ubica biti isporučen Srbiji
Foto: Alo/Foto: MUP Srbije

Njega su pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom Republike Srpske, locirali i uhapsili, a očekuje se da će on uskoro biti isporučen i da će bitiu saslušan u užičkom tužilaštvu.  

- Za sada nije poznato da li je osumnjičeni ubica uhapšen po međunarodnoj poternici koju je jutros raspisao Viši sud u Užicu ili po nekom drugom postupku. Od ovoga će zavisiti i kad i na koji način će biti "izručen" u Srbiju. Proces bi mogao da bude gotov jako brzo, ali i tek za nekoliko dana - saznajemo od izvora bliskog istrazi. 

Jeziva tuča srednjoškolaca, dva momka su zbog povreda prebačena u Urgentni - Alo.rs

Podsetimo za mladićem (28), iz Priboja, koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, tragalo se od nedelje ujutru kada je nakon zločina pobegao iz zemlje. Po naredbi Višeg suda u Užicu, jutros je za njim raspisana poternica.

Kobne noći on je tri puta pesnicom udario u glavu sugrađanina (35) kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda, ubijeni je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Inače policija je uhapsila i devojku ubice, pripadnicu Granične policije, njegovog oca, takođe bivšeg policajca, i druga, koji su mu pomogli da pobegne posle zločina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading