RASPISANA POTERNICA ZA POLICAJCEM IZ PRIBOJA Nasmrt pretukao sugrađanina u kafiću, pa ilegalno pobegao u Bosnu
Foto: Alo/Igor A./Društvene mreže

Za Igorom A. (28), rođenim u Priboju koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, pod sumnjom da je počinio ubistvo, traga se od nedelje ujutro kada je, sve upućuje, pobegao u Bosnu i Hercegovinu nelegalno prešavši državnu granicu nadomak Priboja.

Poternica koju je raspisala Policijska uprava Prijepolje uslov je za raspisivanje međunarodne poternice za odbeglim policajcem.

Iza rešetaka su, pod sumnjom da su pomogli Igoru A. da pobegne, troje Pribojaca – devojka zaposlena kao granična policajka, jedan njegov prijatelj i jedan srodnik. Njima je u utorak sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Sin nasrnuo nožem na majku u Novom Pazaru - Alo.rs

Kobne noći Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu Evrina Ć. kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između policajca i nesrećnog Emira došlo do kraće prepirke koja je kulminirala tragedijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading