MAJKA DEČAKA UBICE NA SASLUŠANJU NEGIRALA ZANEMARIVANJE I ZLOSTAVLJANJE: Bili smo skladna porodica, naš sin je bio voljen!
Foto: Alo/Foto: Alo!

- Tog 3. maja zavladala je večna tišina u kojoj nemi od neizlečivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim detetom i za (čuvarem) Draganom (Vlahovićem) koji je decu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Večno u tuzi - navodi se u saopštenju porodice dečaka.

„Bilo je nekih pubertetskih “bubica” kako su to razumevali, ali ništa dramatično, niti ozbiljno. On je u školi bio izvanredan, išao je i na vanškolske aktivnosti i niko se ništa u vezi njega nije žalio, niti je on govorio da ima neke probleme. U porodici je sve funkcionisalo kako treba i odnosu su bili dobri i normalni.“

Ovo je neka suština koju je, kako nezvanično saznaju Novosti, prilikom davanja izjave u beogradskoj policiji ispričala M. K. majka maloletnog K. K., koji je 3. maja počinio stravičan zločin u svojoj školi „Vladislav Ribnikar”, ubivši čuvara i devetero učenika i ranivši nastavnicu istorije i još pet đaka.

Majka dečaka je u policiju došla da da izjavu u pratnji svog advokata, a kako saznajemo, tokom postupka je bila prilično smirena, ali izrazito tužna. 
Izvor blizak ovoj istrazi za Alo! je potvrdio da je ona saslušana u svojstvu građanina, kao i da je davanje izjave trajalo satima. 

- Dala je odgovore na sva pitanja koja su joj postavljena, relativno smireno, s obzirom na to u kakvoj se teškoj situaciji nalazi. Treba naglasiti da se njoj ništa ne stavlja na teret, ali cilj saslušanja je da se vidi u čemu je bio problem i da li je roditeljsko ponašanje prema detetu doprinelo da dođe do ovog incidenta - rekao je izvor i dodao: 

- Ona je istakla i da su dobro brinuli o detetu, za šta je kao dokaz navela to što niko ranije nije ni sumnjao da K. K. ima problema.

Otac K. K., poznati lekar V. K., u pritvoru Okružnog zatvora nalazi se od 5. maja 2023., po rešenju Višeg suda zbog krivičnog dela - teško delo protiv opšte sigurnosti. On je saslušan u Višem javnom tužilaštvu i negirao je delo. Kako su rekli izvori bliski istrazi, on nijednim postupkom nije prekršio pravila kućnog reda u pritvoru. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading