POLICAJKA NA ČELU GRUPE Određen pritvor pomagačima osumnjičenom za zločin u Priboju, ovako su ogranizovali beg ubice
Foto: Alo/Ubijeni Ervin Ćelahmetović/Društvene mreže

Sve troje terete se za pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Među njima su devojka iz Priboja sa kojom je odbegli bio u bliskim odnosima, inače zaposlena u Graničnoj policiji, jedan njegov prijatelj, kao i član familije, inače penzioner.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, istraga je došla do saznanja da je Igor A. državnu granicu sa BiH, koja se nalazi nadomak Priboja, ilegalno prešao u nedelju u ranim jutarnjim satima.

Svo troje terete se za pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Među njima su devojka iz Priboja sa kojom je odbegli bio u bliskim odnosima, inače zaposlena u Graničnoj policiji, jedan njegov prijatelj, kao i član familije, inače penzioner.

Prema nezvaničnim saznanjima beogradskog medija, istraga je došla do saznanja da je Igor A. državnu granicu sa BiH, koja se nalazi nadomak Priboja, ilegalno prešao u nedelju u ranim jutarnjim satima.

Muškarac huškao dečaka (13) da nožem ubode mladića (20) na Altini - Alo.rs

Policajac za kojim je raspisana potraga zbog ubistva, rođeni Pribojac koji je službovao u Beogradu, u subotu oko ponoći je u jednom kafiću u Starom Priboju tri puta pesnicom udario u glavu Erina Ćelahmetovića kraj koga je stajao za šankom. Pregledom snimaka sa sigurnosne kamere utvrđeno je da je između njih dvojice prethodno došlo do prepirke.

Od zadobijenih udaraca Ervin je pao na pod i izgubio svest, dok je Igor A. u tim momentima napustio lokal. Dva sata kasnije nesrećni Ćelahmetović preminuo je u Opštoj bolnici Priboj usled, kako je utvrđeno obdukcijom, krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Ervin Ćelahmetović, koji je važio za primerenog mladića i za koga poznanici kažu da se u životu nije potukao, sahranjen je juče na groblju Bijeliš kod Starog Priboja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading