OVO JE SRBIN KOJI JE ZAPUCAO NA KOLUMBIJSKE INSPEKTORE Krijumčario opijate širom Južne Amerike - pronađen ''audi'' kojim je narko-diler pobegao sa aerodroma
Foto: Alo/Printscreen

Takođe, objavljena je i slika "audija" kojim je Srbin pobegao u nepoznatom pravcu.

OVO JE SRBIN KOJI JE ZAPUCAO NA KOLUMBIJSKE INSPEKTORE Krijumčario opijate širom Južne Amerike - pronađen ''audi'' kojim je narko-diler pobegao sa aerodroma

Alo!/Printscreen

 

Podsetimo, A. M. je trebalo da bude izručen Italiji koja je za njim raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je u tu zemlju iz Južne Amerike krijumčario kokaina, heroina i hašiša. Kako je preneo "El Tiempo", Srbin je uhapšen nakon što je doputovao iz Dominikanske Republike jer je utvrđeno da on ima falsifikovan pasoš na ime Nikola Boroš, prenosi Informer.

OVO JE MUŠKARAC UBIJEN U PRIBOJU "Krvnički ga je udarao"; Ubica u bekstvu

"Ubrzo je utvrđen njegov pravi identitet. On je doveden na aerodorm i čekao je deportaciju u Italiju koja je za njim raspisala potrenicu. Međutim, narko-diler je zatražio da mu policajci dopuste da kupi flašu vode. Srbin je iznenada počeo da beži, a baš u tom trenutku na aerodrom je utrčalo nekoliko njegovih saradnika koji su mu dali oružje i zajedno počeli da pucaju na policiju. Dok je trajala pucnjava putnici, koji su se zatekli na aerodrom, bili su u panici, što su napadači iskoristili i pobegli crnim "audijem", navodi "El Tiempo".

Pravo je čudo kako niko nije povređen. 

Inače, za obeglim Srbinom je i Španija raspisala Interpolovu potrenicu zbog sumnje da je 2020. godine u toj zemlji prodao više od 80 kilograma kokaina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading