"NAŠE DETE LEŽI TAMO NEGDE, A ON JE UTEKAO" Pet meseci od ubistva Ivane na Zvezdari njen ubica na slobodi, njena porodica ogorčena: "Samo Bog će mu suditi"
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Ivana Krivokapić (26) pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu na Zvezdari nakon što se danima nije javljala najbližima.

Zabrinuta braća otišla su do stana u kojem je živela tog 24. decembra prošle godine. Kako im niko nije otvarao vrata, kroz prozor terase ugledali su mrtvu sestru u ležećem položaju na krevetu.

Ubrzo nakon toga, uz pomoć policije razvalili su vrata i zatekli jezivu scenu - Ivana je ležala na krevetu, otkopčanih pantalona i podignute bluze. Na osnovu stanja tela i promena pretpostavlja se da je Ivana ležala mrtva četiri ili pet dana.

Ipak, u tom trenutku nije bilo zvanično potvrđeno da je reč o ubistvu, već se radilo o sumnjivoj smrti.

Beživotno telo zaključano u stanu bez ključa, skinuta ogrlica sa vrata nesrećne devojke, otkopčane pantalone, bez premetačine u stanu - sve ovo budilo je sumnju kod policije koja je pokrenula istragu i nestrpljivo čekala rezultate obdukcije koja je trebalo da otkrije kako je Ivana preminula.

U međuvremenu, Jetmir Gočaj, koji se predstavljao kao Ivanin prijatelj iz Crne Gore, objavljivao je njihove zajedničke fotografije i emotivne oproštajne poruke na društvenim mrežama.

Facebook/Jetmir Gocaj

 

 

Međutim, šok je usledio nekoliko dana kasnije kada je otkriveno da je upravo on osumnjičen za brutalno ubistvo.

Od tog dana, Jetmir briše sve objave sa društvenih mreža i nestaje bez traga. Sumnja se da je istog dana, kada je ubio nesrećnu devojku, napustio Srbiju.

S obzirom na to da je državljanin Crne Gore, za njim je 16. januara raspisana međunarodna poternica. Ali prekasno, osumnjičeni za zločin je već uveliko bio van granica Srbije. Od tog dana. pa sve do danas, Jetmir Gočaj, osumnjičeni za ubistvo mlade devojke šeta na slobodi!

- Naše dete leži gore, tamo negde, a on je "utekao". Našu Ivanu ništa neće vratiti, ali njen ubica je na slobodi - rekao je za "Blic" neutešni stric.

 

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading