POLICIJA U ŠPANIJI TRAGA ZA ALBANCEM UMEŠANIM U LIKVIDACIJU SRBINA U GRANADI Luli zapucao na Branislava, pa pobegao (FOTO)
EPA/Fernando Villar

Branislav N. izrešetan je 13. jula 2022. godine, kako su mediji naveli, u sukobu dve kriminalne grupe, na parkingu brane Rules u blizini Granade, a u istom obračunu ranjen je i državljanin Bosne i Hercegovine koji je nakon toga postao trajni invalid.

LOMINA ULICA POVEZUJE DVE TRAGIČNE SUDBINE Prekoputa zgrade u kojoj je odrasla Ana Volš 2002. dogodio se gnusan zločin   

POLICIJA U ŠPANIJI TRAGA ZA ALBANCEM UMEŠANIM U LIKVIDACIJU SRBINA U GRANADI Luli zapucao na Branislava, pa pobegao (FOTO)

Printscreen/Artem Muharemi Luli

 

Kako prenosi Španski portal "Lavanguardia", dan nakon ubistva Branislava N., u policijskoj akciji "Kovač", uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u sukobu bandi, i to dvojica Srba, a da su jednom Albancu, koji je takođe umešan, lisice na ruke stavljene u Almeriji u martu ove godine.

U nastavku teksta navodi se da građani koji prepoznaju muškarca sa slike, odmah o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Inače, nakon pucnjave, mediji u Španiji su objavili da je reč o sukobu dve narko-bande.

- Pucnjavi je prethodila svađa dve grupe ljudi, nakon čega je došlo do pucnjave. Nakon što su hici ispaljeni, a dvojica muškaraca izrešetani, članovi bandi su se razbežali. Na mestu pucnjave ostala su dva automobila "pežo" i "folksvagen", iz kojih su uzeti DNK tragovi i otisci - pisalo je tada u jednom tekstu.

Nakon ovog zločina rođaci ubijenog Branislava N. oglasili su se u medijima i istakli da on nema veze sa kriminalom i da je u Španiji bio turistički.

''Otišao je sam u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želeo da promeni sredinu. Poslednji put čuli smo se dva dana pre ubistva, tj. kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen'', rekao je nakon ubistva rođak Branislava N.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading