sudar
Foto: Printscreen/Foto: RINA, Ilustracija

Iako su prve informacije bile da je eksplodirala bomba, policija još utvrđuje tačne okolnosti i šta je na kraju izazvalo eksploziju zbog koje je komšiluk u Staroj Pazovi na nogama.

STRAVIČNA NESREĆA KOD SEČNJA U direktnom sudaru stradale dve mlađe muške osobe (VIDEO)

''Srećom, Hitna pomoć kaže da je komšija stabilno i da mu je povređena ruka i lice, ali da nisu u pitanju povrede koje bi mogle da budu opasne po život'', kaže prva komšinica za Kurir.

Prema njenim rečima povređeni muškarac je kosio travu na ulici, seo da popije kafu sa komšijom, i kad se vratio u svoje dvorište nešto je eksplodiralo.

''ON JE KOSIO TRAVU, A ONDA JE TOLIKO PUKLO DA SU MI SE NOGE ODSEKLE'' Ovo su novi detalji ekplozije u Staroj Pazovi

Foto: Alo/E.S.

 

''On je normalno kosio, pričao sa komšijom i ušao u dvorište. To je toliko jako puklo da su mi se noge odsekle. Mislila sam prvo da je udes i kad sam izašla videla sam policiju, Hitnu pomoć i krv'', kaže ona.

Kako dodaje, ni oni ne znaju šta se tačno desilo i šta je eksplodiralo, ali misle da možda ima veze sa kosilicom koju je koristio.

''Jednostavno, ne znamo šta bi drugo moglo da bude. Pominjana je i neka bomba, ali otkud tu bomba?!'', dodala je.

Daljom istragom biće utvršen tačan uzrok eksplozije.

''U 11.54 sati je dojavljeno policiji da je došlo do eksplozije, a patrola je stigla za četiri minuta. Ustanovljeno je da je jedna osoba povređena. Reagovala je ekipa Hitne pomoći i povređenog prevezla u bolnicu. Intervenisali su i vatrogasci-spasioci. Utvrđuje se šta je eksplodiralo'', rekao je izvor medija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading