MAJKA KOJU JE DEČAK NAPAO SEKIROM TEŠKO BOLOVALA Pobedila opaku bolest, a onda u svom domu doživela horor
Foto: Alo/Foto: Miroslava Obadić

U noći između subote i nedelje, dečak (13) je, kako se sumnja, napao nožem i sekirom maloletnika M. S. (17) i njegovu majku V. S. (57) u selu Radojevo u opštini Nova Crnja.

Meštani sela su potreseni i ističu da je ranjena majka bila dobra i vredna žena koju život nije mazio.

Sin i majka nalaze se u bolnicama u Novom Sadu i Zrenjaninu. Majka je teško ranjena, a sin je u kritičnom stanju. Prema rečima svedoka, V. S. su pronašli mladići koji su čuli jauke i vapaje. Prvo su pomogli povređenom maloletniku, a majku su našli kako leži u krevetu sa povredama na glavi, pišu mediji.

Dijana Hrkalović stigla u Specijalni sud - Alo.rs

- Ti momci su joj spasili život. Da li je bila u šoku od zadobijenog udarca, tek, teško ranjena legla je u krevet i možda bi i iskrvarila do jutra, da ti momci nisu naišli. Oni su joj spasili život i njenom sinu i njoj - rekao je izvor blizak istrazi.

Komšije za ranjenu majku imaju samo reči hvale. Kažu da je život nije štedeo ni pre užasnog napada koji je doživela u svojoj kući, piše Mondo.

- V. S. je poreklom Makedonka, vredna i dobra žena i svi u selu su je prihvatili kako treba. Ima sina i dve ćerke, M. S. je bio malo nestašan, ali je i on išao u školu u Zrenjaninu. Dobra i vredna porodica. Bolovala je od teške bolesti, imala je karcinom dojke. Zbog toga joj je dojka amputirana. Uspela je da se sa tim izbori, a onda su je napali u njenoj kući. Baš mi je žao - rekao je jedan komšija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading