DETALJI NAPADA DEVOJČICE U ZRENJANINU (14) NA ŠKOLSKU DRUGARICU Učenicu posekla šestarom ili perorezom u toaletu škole
Alo! Vladimir Marković

Napad se dogodio jutros, a povređena devojčica je prevezena u Urgentni centar u Zrenjaninu, odakle je, nakon ukazane lekarske pomoći, puštena na kućno lečenje.

RODITELJI UPLAŠENI I USPLAHIRENI POSLE NAPADA U ZRENJANINSKOJ ŠKOLI: ''Zabrinula sam se kada sam videla da Hitna pomoć ulazi u zgradu''  

Ana Milošev, majka jedne učenice koja ide u istu školu, kaže da je videla kada su ambulantna kola Hitne pomoći ušla u školsko dvorište.

''Živim ovde i vidim školu, i jako sam se zabrinula kada sam videla da hitna pomoć ulazi u zgradu, jer ne bi bez razloga hitna pomoć sa rotacijom došla. Ušla sam u školu, prvo me nisu pustili, ali sam zamolila pošto mi je dete astmatičar, da me puste, mislila sam da joj nije pozlilo. Međutim, direktorka mi je rekla da nema razloga za brigu, da je sve u redu'', rekla je ona.

Prema njenim rečima, ostali roditelji su zabrinuti i usplahireni, a ovo nije prvi put da se slične stvari dešavaju u školi.

Inače, prema pisanju portala, nastava u školi za učenike nižih razreda se odvija nesmetano, dok su učenici od petog do osmog razreda, prekinuli časove.

Kako je Informer pisao, neimenovana četrnaestogodišnja učenica napala je i perorezom ili šestarom, posekla svoju drugaricu.

Više detalja o ovom slučaju biće poznato nakon detaljne policijske istrage.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading