STRAVIČNA SCENA SE PONOVO DESILA Staford napao tinejdžera i njegovog psa u Vojvode Vlahovića (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Početkom marta stanovnike naselja Vojvode Vlahovića uznemirio stravičan napad staforda na maltezera i njegovu vlasnicu. Nažalost, građani javljaju da se slična scena ponovila i ove večeri.

UHAPŠEN MANIJAK (62) NA BEOGRADSKOJ PALILULI U autobusu 202 spopadao i pipkao dve devojke (VIDEO)    

Kako je objavljeno na Instagram stranici "moje naselje", staford je napao tinejdžera sa malim psom, a građani se pitaju zbog čega vlasnica opasne rase na njegovu njušku nije stavila brnjicu, prenosi beogradski medij.

Naime, na objavljenom snimku se vidi žena koja na povocu drži staforda i govori: "zato što je bolestan" - verovatno objašnjavajući zbog čega pas nema zaštitu preko njuške. Već u sledećoj sekundi pas se otrgao sa povoca, a građani su uznemireno reagovali uz povike: "Izvuče ti se pas!".

Sudeći po komentarima, građani koji su vlasnici manjih rasa, strahuju od staforda koji je i ranije viđan u ovom naselju i ne osećaju se bezbedno kada odu u šetnju. Neki od njih se plaše i za sopstvenu bezbednost, te apeluju da se nešto uradi povodom ove situacije, kako ne bi došlo do toga da neko ostane invalid.

Podsetimo, u martu u blizini kružnog toka u naselju Vojvode Vlahovića došlo je napada psa rase "staford" na mini rasu "maltezer" koju je vodila žena. Ovom prilikom mali pas je teško povređen, dok je vlasnica zadobila povrede na obe ruke.

Građani su uspeli da obuzdaju psa, a povređeni su prevezeni u Hitnu ponoć i veterinu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading