SAD MI OSTAJU MERLINOVE PESME I NAŠE USPOMENE: Prijateljica se potresnim rečima oprostila od ubijene Ivane
Foto: Printscreen

Podsetimo, Vuk Rajak je u sredu u popodnevnim časovima došao u kozmetički salon i sa vrata upucao devojku, a potom sebi ispalio hitac u glavu. Od zadobijenih povreda ona je preminula na mestu, dok je Vuk Rajak podlegao povredama u Kliničkom centru Vojvodina.

Nesrećna devojka je 25. aprila prijavila svog dečka Vuka Rajaka policiji zbog nasilja, i njemu je tada izrečena hitna mera zabrane prilaska žrtvi i oduzeto mu je oružje - šest pušaka koje je legalno posedovao. Pištolj kojim je izvršio zločin bio je u nelegalnom posedu i sumnja se da ga je ukrao u prodavnici oružja gde je do nedavno radio.

SAD MI OSTAJU MERLINOVE PESME I NAŠE USPOMENE: Prijateljica se potresnim rečima oprostila od ubijene Ivane

Društvene mreže

 

 

- Obožavala si Merlina, ja ga nisam. A sada mi ostaju njegove pesme i naše uspomene... - napisala je na Instagramu prijateljica ubijene devojke uz zajedničku fotografiju, na kojoj su obe nasmejane.

Osnovono javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se saopštenjem povodom ubistva žene.

- O navedenoj prijavi, ovo tužilaštvo je od strane PU Novi Sad izvešteno, te je povodom tog događaja od strane nadležne PU Novi Sad izvršena procena rizika i procenjeno je da rizik od neposredne opasnosti od nasilja u porodici postoji, te su licu V. R. izrečene hitne mere u vidu zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja, odnosno da se privremeno udalji iz stana u kom boravi, u trajanju od 48 časova, shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja u porodici - saopštilo je OJT u Novom Sadu, pa dodalo:

- Predmetna procena rizika dostavljena je ovom tužilaštvu 25. aprila, sa propratnom dokumentacijom, te je ovo tužilaštvo istog dana iniciralo i od Osnovnog suda u Novom Sadu donošenje rešenja kojim je usvojen predlog ovog tužilaštva da se licu V. R. produže navedene hitne mere koje su mu izrečene na period od 30 dana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading